Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

116. Senki többet! Ötödször!

2013.03.20. 18:29 Viszkisdoboz

Nincsen új a Nap alatt!

Mindaz, amit a Fidesz mostanság kitalál, végrehajt, normává tesz, megtörtént már, van történelmi előképe. És a következményei is ismertek. A kormányzóknak ezért nem szabad meglepődniük, hogy a totalitárius államformából már ismert módszerekhez hasonlítják politikai döntéseiket. Támogatóiknak pedig azon, hogy az eredmény is olyan lesz, mint amilyet ez a keményvonalas politika egyszer már produkált. Gazdasági káosz, és évtizedekig eltartó negatív társadalmi problémák.

A kétharmad bőszen kommunistázik, miközben lassan eljutnak odáig, hogy Alaptörvényük sztálinistább a leváltott 1949-esnél, aminek csak számozása gyökerezett a múltban, szellemisége azonban a haladó európai, transzatlanti jogelveket tükrözte. A vonaton írt jelenlegivel ellentétben például biztosította a bíróságok függetlenségét. Igaz, az első változata Magyarország Alaptörvényének ezt érintetlenül hagyta. Talán a francia tájban gyönyörködött Szájer képviselő a vonatablakon át bámulva, s elfelejtette kivégezni ezt  a jogelvet. Na, majd most, amikor a rezsicsökkentésnek keresztbe tettek a bírók!

A helyzet azonnali megoldást követel. És nem is akármilyet! Nem kell azon gondolkodni, hogy a jogszabályi keretek között miként kell egy politikai kérdést úgy megoldani, hogy az megfeleljen az alkotmányosság követelményének, és a politikai akarat is teljesüljön. Ez a gondolkodás 2010 májusától megszűnt. Csak az erő, ami számít. Lássuk be, ehhez pedig sok ész nem kell, csupán kétharmadnyi sakkban tartott ember, és egy nagy adag – küldetéstudattal megspékelt - agresszió.

NER mandiner.hu.jpg                 (fotó: mandiner.hu)

Hogyan is történhet mindez orbáni módra? Akár a következőképpen is.    

Szeretett Vezérünk és Fénylő Csillagunk magához szólította a kormányzati elszámoltatás élharcosát, a sikert sikerre halmozó – ha kell, vádiratot is eszkábáló – Budai Gyulát, és javaslatokat kért tőle, miként lehetne legyőzni a bíróságok ellenállását, amelyek komolyan veszélyeztetik szeretett hazánk, Magyarország forradalmi vívmányait.

Vezérünk felháborodottan beszélt arról, hogy a bírók, mint sztálinista őskövületek, nem értették meg a változás szavát, és továbbra is jogszabályoknak megfelelően döntenek. Kifogásolta, hogy nem veszik figyelembe a magyar nép érdekeit: példaként hozta, hogy a bíróság nem átallott a rezsicsökkentés elleni harcban olyan mondvacsinált indokoknak bedőlni, mint a szolgáltató költségei, vagy a jogosan elvárható haszna, hiszen kapitalizmusban élünk, vagy mi a fenében!

Aztán kibújt a szög a zsákból: Orbán sérelmesnek találta azt is, hogy a gondosan megtervezett büntető ügyekben sorra mentik fel bűncselekmény hiányában a magyarok ellenségeit. Fel is sorolta név szerint a hazaáruló MSZP-s vezetőket, a Tábornokper egyes vádlottjait, illetve a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját, akiket a bíróság – ügyészségünk minden igyekezete ellenére - bűncselekmény hiányában felmentett.

Budai Gyula, az egykori katonai ügyész, majd elszámoltató, jelenleg disznóügyi államtitkár gyorsan biztosította Szeretett Vezérünket, hogy ilyen butaságok, mint az Európa-szerte elterjedt jogelvek nem béníthatják meg a magyar állam úttörő tevékenységét, amellyel országunk felszámolja a jogbiztonságot, és a tulajdont. A bíróságokat ellenőrizhetővé kell tenni - jelentette ki - hogy nemzetpolitikánkat támogató ítéletek szülessenek.

Úttörő jelentőségű lenne, ha az Alaptörvényben rögzítenénk, hogy a bírói tisztségeket választás útján töltetnénk be. A megválasztott bírák pedig legyenek visszahívhatóak. Ha egy bíró elkövette azt a megbocsáthatatlan hibát, hogy ítéletében nem vette figyelembe a magyarok nagyszerű eredményeit, és nem számolt le a magyarok belső ellenségeivel, akkor azonnal le lehetne váltani. Majd a Békemenettel tudatjuk, és ők megszervezik, hogy melyik bíróval elégedetlenek a magyarok…

Azt is jó lenne rögzíteni az Alaptörvényben, hogy a bíróságok védik és biztosítják a népi demokrácia állami intézményeit…büntetik a magyarok ellenségeit … büntetésekkel sújtják a hazaárulókat, a kártevőket, a társadalmi tulajdon fosztogatóit és tolvajait, az üzérkedőket … és más bűntetteseket.

Mert meg kell jelölnünk, hogy a bírák is tudják, hogy kik a magyar emberek igazi ellenségei! Kik azok, akik nem hisznek kétkednek benned Szeretett Vezérem, és ezzel veszélyeztetik az ország felemelkedését. Aki nem hisz benned, vagy kételkedni merészel, az hazaáruló. Aki a mi Közgép Lajosunkon kívül nyerészkedik, az kártevő. A bankok, biztosítók és multik pedig üzérkedők. Az energia szektor vállalatai pedig legyenek egyszerűen tolvajok, akik kilopják a magyarok pénzét a bukszájukból.

Azt is szükségesnek látom, hogy a Kúria elnöke bármely bíróság bármely ügyét az eljárás bármely szakaszában magához követelhesse, kivételes esetben pedig az ügyet a Kúria hatáskörébe vonja. Ezekre az ügyekre a liberalizmusáról hírhedt Kövér László házelnök tenne javaslatot, és nem kellene vacakolnunk azzal, hogy a politikai ügyekben Handó Tünde OBH elnök jelölje ki azt a bíróságot, ahol nem biztos, hogy csak a magyarok érdekében bíráskodnak. Ha a Kúria ítélkezne, annak lenne igazán elrettentő ereje! A vádat pedig képviselje a legfőbb ügyész. A vádirat bírjon bizonyító erővel. Ha a vádlottnak nem sikerül megdöntenie a megdönthetetlen vádiratot, akkor sújtson le reá teljes erejével forradalmunk bírósága.

Az egyfokú eljárásnak az is előnye lenne, hogy a magyarok ellenségeinek nem lenne joguk semmiféle jogorvoslatra, és a Kúria politikailag teljesen megbízható tanácsa néhány hét alatt jogerős ítélet sújtaná népünk ellenségeit, különösen a hazaárulókat, és egyéb kártevőket.

Áder János elnöknek pedig – azonnali leváltás terhe mellett – meg lehetne tiltani, hogy az elítélteknek bármikor is kegyelmet adjon. Perújítás sem lesz, erről majd a legfőbb ügyész gondoskodik. Az emberi jogi bírósághoz sem lehetne fordulni, mert azt az egyezményt persze felmondjuk. Ha pedig addigra kiléptünk az EU-ból, akkor ez már tárgytalanná is válik.

A bírósági tárgyalás nyilvános lenne ugyan, de csak a Hír Tv-nek adnánk jogot a közvetítésre. Ha valami gond támad, majd a vádiratot ismételgetik folyamatosan, amíg a bírákat ki nem cseréljük, és újakat nem választunk helyettük. 

Csak így látom biztosítva Szeretett Vezérünk, hogy kedved teljék bíróságaidban, és döntésük segítse a fideszes klientúra magyar nép boldogulását.

Az idézett javaslatok további részletei az 1950. évi IV. törvényben, és az 1954. évi. II. törvényben olvashatók.

Kommunizmusból a fasizmusba népszava.hu.jpeg                                                   (fotó: népszava.com)

Gyáva népnek nincs hazája! – idézi mostanában a kormányzati propaganda. És melyik a gyáva nép? Amelyik meghajol az alkotmányosság követelményei előtt, amelyiknek a kezét gúzsba köti a jog, amelyik képviselői nem teszik nyilvánvalóvá, hogy a politikai akarat olyan, mint a bulldózer?

„A hatalom azért a miénk, hogy éljünk is vele”- írja naplójában Joseph Goebbels, náci propagandaminiszter, majd kijelenti, hogy: „ahol egy az akarat, ott megoldás is van”.

Így működik ma a Fidesz törvénygyára. Nincsenek tekintettel senkire és semmire. Nem véletlen, hogy a leghangosabban annak az országnak a politikusai és újságírói emlékeztetnek Európa egyetlen alkotmányos puccsára, a jogállam lebontására, amit a náci párt művelt 1933-ban, ahol ez a szégyen megesett. A magyar politikusok, legelsőként a házelnök eközben azzal vádolja őket, hogy a német energiaszolgáltatók elmaradt haszna miatt pampognak.

Nem, nem azért. Hanem mert tudják, mi következik akkor, ha a lavina elindul. Ha egy politikai párt azt szimulálja, hogy mindent képes elintézni, olcsóbbá tenni, megoldani. Csak szavazatot kér, támogatást a harchoz, és ígér cserébe földet, gazdagságot, életteret…

9 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr145156910

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyire idegenszívű Ön? Tesztelje! 2013.03.21. 12:03:59

Nemzeti érzelmű igaz magyar ember Ön, vagy idegenszívű hazaáruló? Ötperces gyorstesztünk kitöltésével megtudhatja! Olvassa el figyelmesen az alábbi 12 kérdést, és karikázza be a monitoron a helyes választ! Az egyes válaszokért járó pontszám és az érték...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi az alvégről (törölt) 2013.03.21. 11:20:37

"Hiába örülsz, Orbán, nem tart ez örökké:
Százötven év alatt sem lettünk törökké!!!"

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.21. 11:38:07

Annyira unalmas a bérretegő nácizás, hogy elmondani nem tudom.

Mindig minduntalan, minden ciklusban az MSZP csicskái hörögnek, náciznak, bérretegnek rendszerváltás óta, mikor nem a tetű főnökeik vannak hatalmon.

notib 2013.03.21. 11:58:10

Viszkiszacskó: egy apró kérdés, eddig független volt a jogszolgáltatás (az igazságszolgáltatás téves kifejezés) ???

mondjuk 2006-ban is ???

mim 2013.03.21. 12:22:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Olvasd el mielőtt kommentálsz. Kommunistázza Orbánékat. Ami mellesleg igaz.
Kérlek cáfold meg. A kérdés már-már szokásos: Sorolj fel 3 jobb oldali inézkedését a kormánynak az SZJA módosítás kivételével. Természetesen mivel a nemzeti szellemű törvénykezés nem jobb oldali, kérlek azokkal ne terheld az olvasókat.

mim 2013.03.21. 12:27:56

@notib: Függetlenebb volt. Ez nem fekete/ fehért vagy Igen/ Nem szintű téma.
Az új törvények alapján nagyságrendekkel kisebb lesz a cselekvési szabadsága.
Ez a fejlemény természetesen nem mindenkinek negatívan megitélendő.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2013.03.21. 13:23:14

@notib: tehat ha feltetelezzuk, hogy a birosag nem volt fuggetlen 2006ban, akkor a megoldas nem a birosag fuggetlenitese, hanem az elleniranyu, sokkal nagyobb fuggoseg kialakitasa.

jol mondom?:-)

is 2013.03.21. 13:32:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a FIDESZ bércsicskái ezzel szemben mindenkor gyűlölködnek, még amikor ők vannak hatalmon, akkor is csak a gyűlölet folyik a szájukból, rohadt bűzösen.

vagy valami ilyesmi.

regress 2013.03.21. 13:51:19

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: bazdmeg az unalmas,hogy mindig ugyanazt az egy mondatot írod le már 3-éve

svejkné 2013.03.22. 09:35:01

Tisztelettel felhívnám minden kommentelő figyelmét arra, ez az oldal nem a gyűlölet szétfröcskölésének a helye.
süti beállítások módosítása