Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

103. Se köpni, se nyelni…

2013.02.11. 17:29 Viszkisdoboz

Se köpni, se nyelni nem tudtam, amikor a mai napon a postás csengetett, és a Nemzeti Együttműködés Rendszerének öklétől, az ügyészségtől, annak is a koncepciógyártó részlegétől - a Központi Nyomozó Főügyészségtől – küldött újabb gyanúsítotti idézést kellett átvennem.

Szokatlan módon nem a Magyar Nemzet vezércikkéből vagy a Hír Tv-ben a hírekből értesültem az ellenem indított újabb büntetőeljárásról, így nem tudom, mivel gyanúsítanak. Fazekas Géza, ügyészségi szóvivő pedig még nem működött együtt a jobboldali médiumokkal, és nem mondta el, hogy milyen súlyos bűnöket követtem el.

A Nemzeti Együttműködés Rendszerében az együttműködés azt jelenti, hogy azt teszed, amit a hatalom akar. Ha nem működsz együtt velük, akkor úgy odacsapnak, hogy attól koldulsz. Én pedig sorozatosan megszegtem együttműködési kötelezettségeimet eddigi gyanúsítotti- vagy tanúkihallgatásaim alkalmával: nem állítottam valótlant a kormányzati politika volt szereplőire. E nélkül pedig nem lehet vád alá vonni őket, és a politikai cirkusz elmarad. Ezt ma Magyarországon úgy tűnik - büntetlenül - nem lehet megúszni.

Tehát 2013. február 18-án újra kriminalizálnak, amit egy újabb megalázó rabosítás követ. Ebben már rutinom van - mondhatnám viccesen - bár vannak olyan dolgok, amelyekhez nem lehet hozzászokni. Talán az a legnagyobb hibám, hogy nem vagyok jó tanú, és nem vagyok jó gyanúsított sem. Közel az 50-hez az ember már nehezen változik. Innen is üzenem, hogy nem félek. Már mindent elvettek, ami fontos volt. Nevemet sárba taposták, egzisztenciálisan tönkre tettek. Lassan már nincs mit elvesztenem.

2013. február 12-én és 13-án védőbeszédekkel folytatódik a viszkis dobozos ügy, első fokú ítélet február végén várható. Most erre kell készülnöm, a többi eljárás megvár, nem szalad el.

Idézés nem tudom miben.JPG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr665074759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

svejkné 2013.02.11. 19:25:52

Hát már sosem lesz ennek vége? Már megint melyik NER huszár agyalt ki valamit?
Még mindig nem elég a koholt vádakból és a hazugságokból?

aluf 2013.03.01. 12:50:49

Alakul egy magyar Dreyfuss kapitány ügy, de szerencsére nincs távoli szigetünk helyi bírósággal ahova kiszervezhető lenne a tárgyalás.
Lehetne persze Tiszaeszlár is, az is téma volt manapság. Dreyfusst felmentése után alezredessé léptették elő. Vajon a mai tisztek is kapnak majd két cillagot? Papa és Molnár alezredesek sem kaptak igy ez is valószinütlen. Persze aki manapság bármilyen állami hivatalt vállal az komplett hülye.
süti beállítások módosítása