Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

309. Itt a vége, fuss el véle

2020.02.24. 16:59 Viszkisdoboz

Minden történetnek van vége.

Az én történetem vége most érkezett el.

2020. február 24. napján a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa helyben hagyta a Debreceni Törvényszék katonai tanácsának felmentő rendelkezését, vagyis jogerőre emelkedett a határozat.

Megszabadultam tehát az utolsó büntetőügy nyomasztó terhétől is.

Köszönetet szeretnék mondani családomnak.

Nélkülük és szeretetük nélkül nem tudtam volna épp ésszel a megpróbáltatásokat átvészelni.

img_9287.JPG

                                                                                               (fotó: Fapál Ferenc)

Köszönetet szeretnék mondani lelki támogatásukét Dr. Beer Miklós váci püspöknek, Pásztor Győző kanonok, dabas-sári plébánosnak, Balogh László atya örkényi plébániai kormányzónak, a Szent Miklós Templom Igazgatóságból (Kecskemét) Bárkányi Ernő atya, templomigazgatónak és Harbula István atya, kisegítő lelkésznek.

Isten áldása kísérje küldetésüket!

Köszönetet szeretnék mondani bíráimnak, akik függetlenségüket nem adták fel!

Köszönetet szereznék mondani meghatalmazott és kirendelt védőimnek dr. Papp Jánosnak, dr. Dezső Antalnak, dr. Kovátsits Lászlónak és dr. Csóka Velmirának, akik magas szakmai színvonalon látták el büntetőjogi védelmemet.

Köszönetet szeretnék mondani az Index.hu Zrt. kiadójának, felelős szerkesztőjének és valamennyi munkatársának, akik Magyarországon egyedüli médiumként írásaim megjelenéséhez segítséget nyújtottak és ezzel lehetővé tették, hogy a közvélemény megismerhesse az igazságot.

Hála és köszönet érte!

Végül és nem utolsó sorban köszönetet szeretnék mondani mindenki másnak, akiket név szerint lehetetlen is lenne felsorolni, akik támogatottak és biztattak ebben a hosszú küzdelemben.

Isten áldjon meg benneteket!  

Évközi 7. vasárnap az evangéliumban azt olvastuk, hogy „Szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek benneteket, imádkozzatok azokért, akik üldöznek és gyaláznak titeket, hogy gyermekei legyetek mennyei Atyátoknak, aki fölkelti napját jókra és gonoszokra egyaránt, és esőt ad mind az igazaknak, mind a bűnösöknek”.

Megbocsájtok üldözőimnek, megrendelőknek és végrehajtóknak egyaránt.

Megbocsájtok a hamis híreket gyártó és gyalázkodó sajtónak, a fizetett karaktergyilkos bértollnokoknak.

Megbocsájtok az ügyészségnek.

Megbocsájtok azoknak a bíróknak, akik függetlenségüket feladva kiszolgálták üldözőimet.

Megbocsájtok mindenki másnak, akiket nem soroltam fel, de közreműködtek abban, hogy 10 évig büntetőeljárások hatálya alatt álljak.

Szeretettel fordulok felétek és imádkozom értetek, hogy megváltozzatok!

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr4415489782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként 2020.02.24. 17:26:36

Nem tudom jól megfogalmazni, de nagyon örülök, hogy végre vége lett.

Mzperx 2020.02.24. 20:47:34

Ezt vártuk, ez lett. Sokára, későn, be nem gyógyuló sebeket hagyva, de vége lett. Nem felejtünk!

cimborella 2020.02.24. 21:18:30

Gratulálok a kitartáshoz! Ha sokára is, de vége lett. Talán még létezik nyomokban igazságszolgáltatás. Azért a kárpótlásra kíváncsi lennék. Nem mintha létezne olyan kárpótlás, ami ezt a tíz évet elfelejtethetné, meg nem történtté tehetné. De legalább megpróbálhatnák. Szégyen és gyalázat ez a tíz év!!!

grapefruitgray 2020.02.25. 09:00:42

Gratulálunk, talán egy újabb 10 év múlva már csak egy távoli rossz emlék marad ez a tíz év. Jó egészséget kívánok. Persze nem lehet teljes az örömünk, amíg nincs a médiától és végrehajtó hatalomtól független 100%-ban igazságszolgáltatásunk, de ezt a csatát megnyertük, ha nem is a háborút.

Mária Júlia Nyesténé Takács 2020.02.26. 08:33:23

Ezt a blogot gyakran elolvasom, mert olyan idézetet tartalmaz, amit meg kell fogadni.Ismét gratulálok és Tiszteletem!

Pálné Nagy 2020.03.17. 02:30:33

@Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbáltatásoknak. Gratulálok a sikeres harchoz, a megnyert csatához. Jöjjenek a jól megérdemelt pihenés évei.
süti beállítások módosítása