Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

35. Adventi gondolatok

2011.12.03. 00:05 Viszkisdoboz

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének második karácsonya következik. Feltéve, hogy a Nagy Orbán-féle Szabadságharc és Fülkeforradalomban (NOSZF) a Gergely-naptár nem kerül visszaható hatállyal a történelem szemétdombjára. Bár Orbán és Matolcsy a forradalmainkat és szabadságharcainkat ismertető történelemórákról biztosan lógtak, mert különben illene tudniuk, hogy eddig mindegyik elbukott. Gyanítható, hogy nem ez a szabadságharc lesz történelmünkben a végső, amely csúfos kudarcot vall. Személyemet illetően a bolsevik hagyományokat idéző elszámoltatók ámokfutása egy éve tart. Sorra gyúlnak ki a fények, itt az ideje az összegzésnek.

Újra Advent van, a várakozás ideje. Várakozás a Remény megszületésére. Ez az időszak egy keresztény ember számára a boldog, örömteljes várakozás ideje, de számunkra mégis tele van kétségekkel. Vajon milyen meglepetést tartogatnak számomra és családom számára az Orbán kormány inkvizítorai: Budai Gyula vagy hű társa, Hende Csaba? Vajon mire készülnek a kormánybiztos vagy miniszter sajtóban megjelenő hangzatos bejelentéseire vakon büntetőeljárást elrendelő hű csatlósaik?

Egy éve történt, december harmadikán, egy pénteki napon, hogy életem, s a családomé gyökeresen megváltozott. Tavaly ilyenkor – mint mindig - a karácsonyra készültünk. Aztán kopogtattak, jöttek és elvittek. Nagynénémet másnap nélkülem temették el, és fiam hiába kérdezte vasárnap, amikor a család köszöntötte, hogy hol van az édesapja, már nem lehettem vele. Az az érdekes a dátumokban, hogy 2004. december 2. napján azért nem lehettem a kisebbik fiam születésénél jelen, mert éppen akkor mutatott be a miniszter a HM vezető állományának. Akkor égi jelként tekintettem születésére és államtitkári kinevezésem egybeesésére.

2011. december 4. napján szentmisébe ágyazva Angi baba keresztelőjére és Zsombor születésnapjának ünnepére készülünk, és nagy boldogságban kérjük rájuk Isten áldását. Nem vagyunk teljesen nyugodtak, de most már nem állunk bénultan, mint egy éve, hanem harcolni fogunk. Körömszakadtáig.

Családunk hagyományai szerint Adventben „jóság cetlikre” írjuk gyermekeink jótetteit, mert ezek az ő ajándékaik Jézus születésnapjára. Mindezért Szenteste a karácsonyfa alatt ajándékok várják őket. 

Vajon Budai Gyula és poroszlói hány „jóság cetlit” gyűjtenének össze? És mi várná őket a fa alatt?  

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr43432179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grotti 2011.12.06. 22:59:45

Sok örömet és boldogságot kívánunk Angi baba keresztelője és Zsombor születésnapja alkalmából. Egyúttal fájlalom, hogy az eddigi kommemtelők e pozitív eseményekre nem nagyon reagálnak. ......

svejkné 2011.12.07. 09:52:39

Őszinte szeretettel kívánok én is nagyon sok boldogságot, legfőképpen nyugalmat, békességet és egészséget, áldott karácsonyt az egész családnak.

El sem tudom képzelni, hogy a főinkvizítor urak ( Pp., B.Gy., H.CS. stb.) milyen lélekkel élik meg az adventi időszakot? Van lekük, lelkiismeretük egyáltalán?
Ők nem gyűjtenek jóságcetliket, sem jócselekedeteket, nem érnek rá. Lihegve, kilógó nyelvvel loholnak a hatalom legközelebb eső alfelei nyomában....

Mzperx 2011.12.08. 20:04:46

grotti! Igazad van, ezen oldalakon nem gratuláltam még a családnak. Így most gratulálok a keresztelőhöz, nagyon szép a baba! Mentségemre legyen mondva, hogy sok gonddal jár a karácsonyi események, a felkészülés, takarítás, stb. :)
Ez a Nagy Orbán-féle Szabadságharc és Fülkeforradalom (NOSZF) rövidítése nagyon tetszik. Csak a nagyon fiataloknak mondom, hogy értsék: a NOSZF a Nagy Októberi Szocialista Forradalom rövidítése volt az "átkosban". A kettőt igazából vétek összehasonlítani. Na, nem az orbán-féle mondvacsinált forradalom javára dől a mérleg.
Most már belátható időn belül kezdődik a per, ahol végre tisztázódhat a helyzet és hamarosan munkába állhat a családfő, akit orvul megrágalmaztak. Ezt a kicsi gyereket még fel kell nevelni, ahhoz pedig munka és pénz kell. Kitartást és boldog ünnepeket kívánok!

JhonDoe 2011.12.25. 10:39:48

@Mzperx: Mégis hogy gondolhatja ,hogy a pert követően Fapál úr munkába áll és gyermekeit neveli? Ebben az országban egy igazság van, a "naracs-igazság" miszerint a volt Államtitkár úr megvetendő, a nép ellensége. NINCS TISZTA BÍRÓSÁG! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő évekhez a család minden tagjának!
süti beállítások módosítása