Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

138. Nekem is jogom van a tisztességtelen eljáráshoz

2013.08.14. 18:15 Viszkisdoboz

Ezt a nyári hőséget valószínűleg a Legfőbb Ügyészségen dolgozók is megsínylették. Vagy talán elromlott a légkondi? Más magyarázat nem lehet arra a levélre, amelyet a múlt héten a postás hozott a Legfőbb Ügyészségtől. Igen nagy sajnálatomra nem a nagyra becsült és politikai befolyástól mentes Polt Péter – egyetemi éveim alatt liberalizmusáról híres büntető eljárásjogi szemináriumvezetőm – feljelentésemre adott válaszát találtam, hanem egy másik, egyébként általam is ismert katonai ügyészét.

Ebben a levélben ügyészektől szokatlan modorossággal (lehet, hogy kezdhetek félni egy újabb eljárástól?) arról tájékoztatnak, hogy a stempli ügyben a Honvédelmi Minisztérium és/vagy a Központi Nyomozó Főügyészség állományába tartozó ismeretlen személy ellen tett feljelentésemet a Központi Nyomozó Főügyészség kapta meg, hogy legyen kedves intézkedni. Értik, ugye? Holló a hollónak kellene, hogy kivájja a szemét! A Főügyészség a Főügyészség ellen vizsgálódhat. Hát, ez már a normalitás határait súrolja!

Az az ügyészség fog vizsgálódni maga ellen a feljelentésemre, amelynek fedhetetlen vezetője, Keresztes Imre. Akinek az élettársával szemben egy másik ügyészség csalás gyanúja miatt büntetőeljárást folytat (aminek, ha jók a megérzéseim, persze soha nem lesz vége). Az az ügyészség, amelynek tagja esetleg – nagy igyekezetében, hogy megfeleljen a politikai elvárásoknak – maga is vétkezhetett. Mert nagy elánnak összegyűjtött mindenféle terhelőnek látszó iratot és vallomást, de az ártatlanságot bizonyító okiratok beszerzését nem tartotta fontosnak.

Még az is előfordulhat, hogy feljelentésemet a Tábornok ügyben oly „sikeresen” szereplő Waltner Roland katonai ügyész fogja „szakszerűen és részrehajlás nélkül” kivizsgálni. Köszönöm a Legfőbb Ügyészségnek, az üzenetet megértettem: nincs jogom a tisztességes eljáráshoz. A nemzet páriája örüljön, hogy csak három büntetőeljárást indított ellene a Központi Nyomozó Főügyészség! A Legfőbb Ügyészség mossa kezeit, hisz a vizsgálatot elindították, addig meg legyek türelemmel, álldogáljak fél lábon.

LÜ levele1.jpg2010 óta Magyarországon nem érvényesül a nyomozás során a tisztességes eljáráshoz való jog. Az ügyészség halálra dolgozza magát, hogy a bűncselekmény szikrájának gyanúját megtalálják a politikailag motivált ügyekben. Ha nem találnak, alkotnak egyet. És kínosan vigyáznak arra is, hogy a kreált gyanú ellen ható körülmények még véletlenül se kerüljenek felderítésre, mert az akadályozná a vádemelést. Bár ez sem igaz így teljesen. A bőr nem sül le a képükről, olyan ügyben is vádat emeltek már (lásd. lakás - ügy), ahol egyetlen okirat és egyetlen tanúvallomás sem támasztja alá a vádiratban leírtakat.

Közben pedig – az ügyészségtől és más hatóságtól sem tartva - dolgozgatnak a haverok. A miniszterelnök nagytőkéssé váló barátai közbeszerzéseket nyernek, aztán 800 milliós magán osztalékokat vesznek fel „a cseppet sem túlárazott” állami megrendelések után. Ügyészségünk közben meg azzal szédít itt bennünket, hogy a szolgálati lakását megvásárló ezredes - szerintük - 10 milliós kárt okozott, mert lakását kedvezményesen, a jogszabályok szerint vette meg. Nem szégyellik magukat?

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr895460757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zollye 2013.08.15. 14:38:52

Sajnos nem szégyellik. :-(

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 14:54:10

Írtak 2013. július 31-én az ügyészégi értesítésbe olyat is, hogy "Az érdemi döntésig szíves türelmét kérem."

Látom a türelem mellett bizonyos jogi ismeretek is hányoznak. A posztoló utána nézhetne mindkettőnek.

gabuscica 2013.08.15. 15:35:10

Viszkis, figyelj, attól, hogy fegyveres legény vagy, még nem kellene TELJESEN kinevettetned magad.
Magyarországon KÉT nyomozóhatóság lehet illetékes feljelentési ügyekben: a rendőrség és az ügyészség. Ha te úgy jelölöd meg az ismeretlen tettest, hogy RENDŐR VAGY ÜGYÉSZ, akkor - könyörgööööm! - kitől várod a nyomozást? Nem lángol az arcod EKKORA idiotizmustól? :)

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 15:44:20

@VacakBlogHu:

Egyszerű. Vannak bizonyos eljárási szabályok amiket egy feljelentés alapján be kell tartani. Miután a feljelentésből a vélelmezett bűncselekmény elkövetési helye nem állapítható meg ( vagy itt-vagy ott ), ezért az értesítésből megállapíthatóan abból indultak ki, hogy a feljelentésben kifogásolt minisztériumi iratok ott, a minisztériumban tűntek el. Gondolom erre alapozták a nyomozó főügyészség illetékességét.
Egyébként meg arról is szól a feljelentés, hogy a feljelentő ellen folytatott nyomozásban nem szereztek be iratokat, pedig megígérték a beszerzését. Az ezzel kapcsolatos észrevételek minden képen arra a hatóságra tartoznak, ahol ezek az ígéretek elhangzottak, ők tudnak válaszolni arra, miért nem találta meg a nyomozati iratokban a feljelentő a kérdéses iratokat.

Talán egy jogi végzettségű személynek ennyit illene tudni mielőtt feljelentést tesz, illetve amikor az arra érkező tájékoztatást kifogásolja. Nem úgy néz ki, mintha a tisztességes eljárástól akarnák őt megfosztani. Talán az érdemi döntés után tisztább képet lehet majd látni.

Nem néztem meg, tehát nem biztos, hogy jó a megállapításom, de a legfőbb ügyésszégi ügyintéző is hibázott, miután a hozzá érkezett feljelentést át kellett volna tennie határozattal az illetékes nyomozó szervhez. Ezt is megnézheti a posztoló az eljárási szabályok közt, és ha igaz amit vélelmezek, akkor emiatt pattoghat.

Mellesleg a feljelentések elintézése nem a legfőbb ügyész, hanem az adott ügyszakban dolgozó, és az ügyben eljárásra kijelölt ügyész feladata. Pont úgy, ahogy a minisztériumban sem volt minden ügy a posztoló feladata, volt amiben ő sem intézkedhetett még akkor sem, ha hozzá címezve érkezett egy irat. Emiatt nem kellene a legfőbb ügyészt vegzálni. Ha minden áron bele akar kötni, akkor valós indokokkal ( főleg szakmaival ) tegye. Pl. olyannal, hogy a hivatalában nem mindenki tudja mi az eljárásjogi feladata, vagy valami hasonló.

Reggie 2013.08.15. 16:08:30

Termeszetes, hogy tisztessegtelennek erzi az eljarast, mert nem tud leszolatni az ugyeszsegnek a haverokkal...

Marcangoló Korelnök 2013.08.15. 17:20:14

@gabuscica: wuháhhh, érdemes volt bejönnöm :DDD

Makkasz 2013.08.15. 17:40:30

Vegulis, a 98%-os kulonadoval sulytottak is mind egytol egyig cinkosok voltak bunokben (dolgoztak).

Valoban nehez masnak adni az ugyet, de itt a helyeknek, osztalyoknak is jelentosege lehet, szerintem ennyire azert adni fognak a latszatra.

Sajnalom Viszkisdoboz hogy halalra szivatnak,gyengebb embereket ezzel siman halalba kergetnek, ahogy egy ismerosomet is.

Maffia, maffiamodszerekkel.

Liba Tóni 2013.08.15. 18:31:12

Menj Brüsszelig vagy Strassbourgig. Az egyik biztos elkaszálja az egész ügyet.

LallyPop 2013.08.15. 19:41:30

Remélem megszopod.

Aztán majd megtanulja az ilyen féreg hogy kivel szórakozik.

milyen szép a Vértes, ó 2013.08.15. 19:43:35

@Ándi bácsi:

Az ügyeletes komcsi félállatot hallhattuk, köszönjük. :)

LallyPop 2013.08.15. 20:11:25

'Igen nagy sajnálatomra nem a nagyra becsült és politikai befolyástól mentes Polt Péter – egyetemi éveim alatt liberalizmusáról híres büntető eljárásjogi szemináriumvezetőm'

- Hát ha Polt olvassa a posztodat remélem érvénytelenítik a diplomádat és a kamara is picsánrúg, mert BE-ből nem mennél át a segghülyeségeddel. Vagy még az átkosban gyorstalpalóztál?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 20:36:49

Komolyan elhűlök, hogy ennyi, idióta, narancsbolsi szar alakot honnan bírtak ideszalajtani...
Amikor ennyire kilóg a lóláb és még a "jelenlegi jogrend" is sérül, akkor agyhalott droidok miről is röfögnek?
Szánalom, de ekkora IQ és tudás, a mélységi bányászbéka segge alatt lehet csak.
Persze, igaz bolsevik seggnyaloncok ezt még védik is és lelkesen csaholnak! :DD
Hajrá...
Idióták (Piktor hívők, mert hát a szint...), ennyire ne legyetek faék ecceriségű balfaszok!

buday008 2013.08.15. 20:46:56

More! ha nem tűnt volna fel új alkotmány van érvényben.. innentől mit vársz? OV, az idézem "ország legnagyobb uzsorása" melett néz focimeccset. ne zavard meg..

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 20:53:56

@buday008:
Ez csak a véletlen!
A szerencsétlen véletlen...
Komolyan nem hiszel ebben??? :(

buday008 2013.08.15. 20:55:59

Öreg vagyok én már ehhez hogy a véletlenekben meg a békakirálylányban higgyek...

conmorientes 2013.08.15. 20:56:19

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem szeretnék okoskodni, de azért kérlek ezt az álláspontodat gondold át a Be-t és az Ütv-t is figyelembe véve.

Vajon ebben az esetben kihez és hogyan tehetett volna feljelentést a delikvens ?

Persze mehetne a királyhoz, de mint tudjuk....

conmorientes 2013.08.15. 20:59:07

@gabuscica:

Csitt a butasággal paraszt...
Legalábbis addig amíg nem vagy tisztában a mai napon Magyarorsszágon nyomozati jogokkal felruházott szervek körével.

Olvass a szintednek megfelelő médiumot, van belőle elég.

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 20:59:13

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem röfög itt senki, legfeljebb csak te. Olvass néha jogszabályokat ügyvéd úrral te is, aztán járjon a zabálód!

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 21:04:01

@conmorientes:

Légyszíves te meg gondold át a hatásköri és illetékességi szabályokat. Fapál úr állítólag sikeres ügyvéd, ha ő nem tudja az illetékességi szabályokat, akkor kinek kéne?

Arra is van egyébként törvényi előírás, hogy ha ügyész kerül gyanúba, akkor mely szerv jogosult nyomozni ( büntetőeljárás ). Amennyiben a posztolónak a feljelentésével összefüggésben valami elfogultsági érzése volt, akkor azt is jeleznie kellett volna a feljelentésben. Ilyet nem olvastam benne.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 21:06:24

@látjátok feleim szümtükkel:
Bizony!
A dicső bolsevik őseid is a jogrenddel takaróztak, a "boldog '50-es években"!
Persze, ha a saját igényeidre szabod a jogot, akkor a bolsevik jogrend szerint minden okés...
Ecceri vagy aranyom.
Nem gond, csak röhej, hogy erre még büszke is!
Bolsi-e vagy?
Megéri legalább?

Vombatus Ursinus 2013.08.15. 21:09:16

@gabuscica: Te egyébként elolvastad a posztot, vagy valamilyen lenedvay utcai szöveggenerátorral írod a kommentedet?

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 21:09:57

A büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 29. §-át kell elolvani ahhoz, hogy kiderüljön, ki illetékes a posztoló feljelentése ügyében. Ott nincs felsorolva a legfőbb ügyész.

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 21:12:17

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az agyadra ment a meleg,borogass. Az őseim nem voltak bolsik. Az meg nem rád tartozik, hogy én mi voltam, vagyok, leszek. Olvass néha mást is, mint blodokat. Meg azt is olvasd el figyelmesen, amit eddig írtam.

buday008 2013.08.15. 21:14:28

De most nem tűnt még fel hoyg bárkivel bármi megeshet manapság?.. lehet egy trafik pottyan a tyúkkörmödre lehet egy hét közmunka baracskán..Óvatosan tesó...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 21:19:55

@látjátok feleim szümtükkel:
Blodokat is szoktam, de téged, figyelmesen... :))
Ne... akkor leépülnék...
KISZ titkár voltál te is, mint Piktor? :D
A Liberális Internacionálé alelnöke nem lehettél, mert az Piktorunk volt 8 évig...
Segítsen valaki, ki lehet még libsibolsi, ha nem Piktor??? :D
Találgassak?

Vombatus Ursinus 2013.08.15. 21:22:16

@látjátok feleim szümtükkel: Mondjuk nem is ez a problémája, de neked ez mellékes.

Vombatus Ursinus 2013.08.15. 21:38:17

@látjátok feleim szümtükkel: Az a problémája, hogy ugyanaz a szervezet kapta meg a panasz elbírálását, aki ellen a panasz megfogalmazódott. Nem egy felettes szerv, hanem ugyanaz. Nem tudom, hogy érted-e, hogy mi a probléma?

P.Freddy 2013.08.15. 21:39:21

@Ándi bácsi:

Ándi bácsi bazzze. Van egymillió birkád, akiknek azt ugatsz amit akarsz, leszopnak csontig, ha szaros a bláz akkor is.

De itt kint a karanténon túl, a nagyvilágban, légyszíves ne hazudozzá' már ilyen otromba szájfosásokat, mer egyelőre még kulturáltan csak annyi a teendőd a kussolás mellett, hogy húzzál az any.dpicsájába, orbánvalagába légyszíves, amíg udvariasak vagyunk veled, te fideszgörény tajparasztköcsög.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 21:46:09

@látjátok feleim szümtükkel:
Csak neked vannak gondja a szövegértéssel?
"Ebben a levélben ügyészektől szokatlan modorossággal (lehet, hogy kezdhetek félni egy újabb eljárástól?) arról tájékoztatnak, hogy a stempli ügyben a Honvédelmi Minisztérium és/vagy a Központi Nyomozó Főügyészség állományába tartozó ismeretlen személy ellen tett feljelentésemet a Központi Nyomozó Főügyészség kapta meg, hogy legyen kedves intézkedni."
Most akkor???
Jogász létedre, mégis...

buday008 2013.08.15. 21:46:43

@P.Freddy: "fideszgörény tajparasztköcsög" -majd leestema székről a röhögéstől :_)))))))))))))) annyi kellemes jelzőt összszedtél rá :_()))

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 21:58:46

@Vombatus Ursinus:

Én értem, de ezt a posztoló, mint jogász nem jól mondja.

A büntetőeljárásban vannak szabályok, azokat Polt Péternek is be kell tartania, mert ha nem tenné, hivatali visszaélést követne el.

A panaszt annak az ügyészi szervnek is meg kell néznie, amelyiknek a tevékenysége ellen irányul. Lehetősége van ugyan is arra, hogy a saját korábbi döntését megváltoztassa. Amennyiben a panaszolt nem ért egyet a panaszossal, akkor neki kell a felettes, panasz elbírálására jogosult szervezethez elküldeni. Mindezt a büntetőeljárási törvényben szépen leírták. Lehet, hogy a posztoló büntető ügyekben nem szokott dolgozni, de a jogszabályt ő is el tudja olvasni. A jogorvoslatok rendje általában minden ( nem csak a büntető ) hatósági eljárásban ilyen rendszerű.

Arról Polt Péter nem tehet ( egy ügyész sem ), hogy a parlament nem hozott még létre olyan, az ügyésszégtől független szervezetet, amelyik az ügyészek elleni feljelentéssel foglalkozna. Egyébként ha érdekel bővebben, akkor olvasd el a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 29. §-át, abban rézletesen felsorolódik, hogy milyen bűncselekmény miatt mely szervezet jogosult nyomozni, ha ügyész az elkövető, de ami itt nincs felsorolva, az a mindekire érvényes szabályok szerint nyomozódik. A posztoló ezt a hiányosságot 2010 előtt miért nem kifogásolta, hiszen ez nem új találmány.

Tévedsz amikor úgy látod, nem értem a posztot, mert értem én a posztoló problémáját, csak nem akarom jelzővel kinyilvánítani a véleményem. Sajnálom, hogy az általam eddig írtakból nem értetted meg.

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 22:07:38

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Miért kellene nekem "jogász létemre" jobban tudni, mint a posztolónak, aki "A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd."?

Ez nem jogász lét kérdése, hanem annak a lustaságnak a megnyilvánulása, hogy beszélsz, de nem olvasol, pedig megírtam, hogy hol lehet megtudni mi a jogi előírás. A jogszabályokat nem csak a jogászoknak írják, az eljásásokról szóló jogszabályokat mindenki elolvashatja, ha érdekli a saját ügye ( gugliban kikereshető minden ). Látom te olyan vagy, akit nem érdekel, mert könnyebb másokat ekézni, mint megtudni, mit hogyan kell intézni.
Azt sem mered bevallani, hogy kinek is fütyülsz. Esetleg annak aki jobban fizet? Mindig azt a tábort szólod le, amelyik oldalról nem támogatnak?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 22:13:11

@látjátok feleim szümtükkel:
Nem aranyom, engem nem fizetnek... :)) Azért legalább megpróbáltad...
Van tisztességes munkám, a szánalmas és átlátszó trógerságot utálom. Az pedig pártfüggetlen, mint az manapság is látszik. Illetve...
Persze, ha magadból indulsz ki, megértem a kérdésed! :D
Mond, hogy megéri seggnyaloncnak lenned!

buday008 2013.08.15. 22:30:17

jogilag nem tudok hozzászolni de azt tudom hogy ebebn az új rendszerben már nem úgy van sok minden ahogyan akár 3 éve is. Nem árt óvatosnak és szakmailag nagyon precíznek lenni..

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 22:35:52

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Látom nálad leszaladt a redőny, és nem birod felhúzni. Na mennj aludni, hátha reggel sikerül.

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 22:38:45

@buday008:

Aranyigazságot mondtál, mert az régi szabály, hogy a jogszabály nemtudása nem mentesít, erre sehol nem lehet hivatkozni. Ráadásul a gugliban minden hatályos jogszabály elérhető. Régen ilyen nem volt.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 22:57:44

@látjátok feleim szümtükkel:
Persze... :))
Ismerős ügyvédek mostanság Pártunk és Qrmányunk láttán jogászgeciket emlegetnek.
Mi lehet ennek az oka?
Nem is értem...
Persze ők dolgoznak.
Termelnek.
Adóznak belőle.
A versenyszférában.
Amiről nektek fogalmatok sincs.
ÉRTEM ÉN!
Engem is zavarna, ha államilag eltartott seggnyalonc lennék, akinek előadást kéne arról tartanom, amit soha nem láttam és nem tapasztaltam meg!
Na, húzzál aludni, mert körberöhöglek...

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.15. 23:09:42

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Te észkombájn! Honnan tudod, ki és mit tapasztalt meg? Mit tudodsz te arról, hogy mások ( pl. én ) mit láttam a versenyszférából? Lehet, hogy többet mint te? Ne szájhősködj, nem áll jól.
Mi lenne, ha kisebbre vennéd a lepénylesőd, és néha gondolkodnál is? Ha meg idegbajos vagy, kapj be valamit, hogy lenyugodj. Egyébként meg nyugodtan röhögj körbe, meg keresztbe-hosszába, magadról állítod ki az önarcképet. Mellesleg a diskurzus ( ismered a szó jelentését? ) nem pártunkról és ormányáról kezdődőtt, sőt a jogászgecikről sem. Nem kell terelni a témát, nem szégyen az, ha már nem tudsz újat mondani egy poszt kapcsán.
Na jó éjszakát, majd holnap folytahatjuk, ha nem unod még, és olyan kérdést dobsz fel, ami értelmes, é lehet róla vitázni. a süketelést viszont én nem díjazom. Jó éjt.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.15. 23:16:09

@látjátok feleim szümtükkel:
Aha... tényleg...
Egyikünk süketel!
Ez így van!
Valamiben legalább egyetértünk.
Szánalom vagy. Ha a magyar nyelv kifejezéseivel és értelmezésével gondjaid vannak, netán újként érintenek meg bizonyos szavak, kifejezések, ne velem vitatkozz, próbáld meg a nyelvtan alapjaival kezdeni.
Veled folytatni, bármikor?
Ennyire nem kívánok lealacsonyodni, még véletlenül összekeverik a nevem a tiéddel. Szarul érintene...

LallyPop 2013.08.15. 23:33:28

@P.Freddy: Akkor jól dolgoztam minden független elment a nagyvilágba a gecibe. Meg is állt az adósság növekedése. Még több demokratát expotra!

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.16. 14:53:27

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hát, mit ne mondjak! Te nagyon jól forgatod a témát, még miniszterelnök is lehet belőled, oszt majd jól megcáfolnak, mint OV-t a Fradi.:)

alte trottel 2013.08.17. 23:27:53

@Zollye:
A szégyen sem politikai kategória.
süti beállítások módosítása