Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

137. Pofa be!

2013.08.03. 13:00 Viszkisdoboz

Azt sem tudom, hogy hol kezdjem, hogy a nyájas Olvasó ne zavarodjon már teljesen össze. Az eljáró katonai ügyész, dr. Drávay Balázs főhadnagy amint végzett a szabadságával (ó, bocsánat! Bokros teendőivel.) még tanúkihallgatásra és – immáron harmadszor - iratismertetésre is sor kerülhet. Azokkal az apró bökkenőkkel, hogy kavarodnak a dátumok és az ügyszámok, nem kívánok foglalkozni. Nyilván kapkodnak. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Kivéve Szeretett Vezérünket, mert ő tévedhetetlen.

Nincs min csodálkozni. A stempli ügy már nem csak rólam, hanem a feljelentőkről és az őket kiszolgáló ügyészségről is szól. A Honvédelmi Minisztérium és/vagy a Központi Nyomozó Főügyészség állományába tartozó ismeretlen személy ellen bűncselekmény gyanúja miatt tett feljelentésemmel érdemben foglalkozniuk kell. Nem lehet élből elutasítani, meg kell hozzá teremteni a jogalapot.

Most aztán beszerzik az iratokat, tanút hallgatnak ki. Képzeljék, még az is megtörtént, ami majd 3 év alatt az ellenem (is) folyó büntetőeljárásokban egyetlen egyszer sem: az ügyészi intézkedés elleni panaszomnak helyt adott a Legfőbb Ügyészség. Dr. Őri Gábor alezredes, legfőbb ügyészségi katonai ügyész arról értesített, hogy panaszomat alaposnak találta: és „Mindezért a panasszal sérelmezett helyzet megszüntetése érdekében a szükséges és indokolt intézkedéseket megtettem”.

panasz-1.jpgA tapasztalt katonai ügyész tudja, hogy a Honvédelmi Minisztérium szervezeti egységeinek saját képi szervezeti és működési szabályzatai nem veszhettek el, azt nem lehet megsemmisíteni. Ezeket az iratokat irattárban kell őrizni. Bizonyára észlelte, hogy az ügyészség szerint bizonyító erővel rendelkező iratok csupán másolati példányban állnak rendelkezésre, nincs egyetlen eredeti irat sem. Meg aztán milyen dolog az, hogy a szerintük terhelő iratok (szerintem egyik sem bizonyítja a vádat, de erről majd a későbbiekben) rendelkezésre állnak, az ártatlanságot bizonyító iratok meg egyszerűen nincsenek: „nem találják; eltűntek; elvesztek; megsemmisítették vagy leselejtezték őket; nem is voltak” változatok léteznek.  

Persze az én feljelentésemre nem úgy jár el az ügyészség, ahogy a holtak aláírását is produkáló ügyvéd, Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, vagy volt tanítványom Csampa Zsolt fideszes képviselő feljelentéseinél tette. Ezekben az ügyekben a feljelentés beérkezését követő másnap nyomozást rendelt el az ügyészség. Majd érdekes módon utóbb azért nem nyomoztak a lakás ügyek 98 %-ában, mert nem jelölték meg a feljelentők a jogszabálysértést konkrétan.

Apropó. Csampa Zsoltról is van egy kedves emlékem. Közjogból a Nemzetvédelmi Egyetemen úgy szeretett volna vizsgázni nálam – mert hatalmas elfoglaltságai mellett nem ért rá előadásaimat látogatni – hogy beküldte az indexét azzal az üzenettel, hogy írjak be neki egy jó jegyet. Én meg visszaüzentem, hogy tiszteletben tartom a fideszes képviselő elfoglaltságát, de közokiratot nem hamisítok még a kedvéért sem, jelentkezzen be a vizsgára és legyen is jelen. Nyilván ez sem volt egy jó dobás részemről.

Persze az ember élete nem ilyen kis dolgokon múlik. A kommunikációs kormányzás 3. évében a stempli ügyből ügy lesz. Immár a harmadik. Ahogy az eljáró katonai ügyész elmondta: rengeteg munkája van az ügyben, nem dobhatja ki az ablakon az aktát. Én ezt elhiszem, tényleg elég élénk képzelő erő és az objektív tények figyelmen kívül hagyásával lehet belevarrni ebbe az ügybe először a minisztert (hűtlen kezelés ürügyén), majd aztán a miniszter helyett az államtitkárát (csalás ürügyén). De meg kell, hogy jegyezzem ismételten: egy büntetőügy nem lehet személyes ügy. Ha személyes üggyé válik, akkor elfogultságról van szó. Ilyen például az, amikor a gyanúsítotti kihallgatáson már a vádiratot olvassák fel. Vagy amikor az eljáró ügyész közli, hogy az ügyet valójában korrupciós cselekménynek tekinti.

A minden napra jutó jogtalanságok korában talán fel sem tűnik, hogy miként csinálnak ki embereket, mondva csinált dolgokkal.

emberszabásúak.gif

Örülhetsz Olvasó, hogy csak olvasod, és nem Te szorongsz. Azt hiszed, ez veled nem történhet meg. Mondom neked, tévedsz. Tudom, hogy az a ganéság, amit velem és családommal tesznek, az példa kell, hogy legyen mindenki előtt azzal az üzenettel, hogy „Te is sorra kerülhetsz!”. Tulajdonképpen még a blogommal is Szeretett Vezérünket, Orbán Viktort és azt a nagyjából húsz embert szolgálom, akik ma élet és halál urai az országban. Elrettentő példám elrettentő hatású: Tartsd a pofád, bármikor, bármivel kicsinálhatunk!

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr645443544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV reszelő 2013.08.04. 06:35:45

De, megtörténhet bárkivel, kis horderejű (régen tyúkpernek hívták az ilyet) ügyben is. Én most vívok szintén egy ilyen csatát. Érdekes. Például érdekes, hogy az ügyész bevont igazságügyi szakértőt egy esemény után 1,5 évvel. Aki majd megállapítja egy "sértett"nél, hogy eredhetett-e valamilyen egészségkárosodása abból, hogy állítólag fellöktem. 1,5 év alatt az alkoholista sértettnek levágták a fél lábát, mert üszkösödött az érszűkület és a higiéniás körülményei miatt. Az ügyész szerint perdöntő lesz. Szerintem meg nevetséges lesz és a sértett még nem is sejti, hogy ez mibe kerül neki.

czjanos 2013.08.04. 07:02:14

Cs.Zs. ezek szerint kifejezetten "szerény" volt, mert nem kitűnőt-, "csak" egy jó jegyet kért.

hot-spot (törölt) 2013.08.04. 07:49:38

Szerintem a legjobban a közműcégeknek vannak kitéve az emberek,a mondvacsinált pár ezer ft-os hátralékok miatt,minden értesítés nélkül kiszállnak kikapcsolni a villanyt akár.Ha meg helyben kifizeti a fogyasztó a nemlétező tartozását,akkor meg felszámítanak 8 ezer ft-os kiszállási díjakat.
Tehát ha ők úgy gondolják,mindenképp fizetni fog a fogyasztó,akár van tartozás akár nincs.Véleményem szerint ez a mocskos dolog,hogy jogilag egyáltalán nincs védve senki ezektől a közműcégektől,melyek egyre undorítóbb módszerekkel hajtják be az extra profitot maguknak.
És jogász kormányunk van.Szánalmas...

Nick Leeson 2013.08.04. 08:03:15

Ilyen szakmai múlttal simán mennék külföldre... Egy ideig lehet a diktatúrával szemben menni, de sajnos bizonyos szinten már nagyon fájdalmas tud lenni. Ilyen helyzetben 3 dolgot lehet tenni:
1. Harcolni a végsőkig. Erre rámehet egy élet, a család, az egzisztencia. Minden! Megéri?
2. Nagyon óvatos léptekkel együtt úszni az árral. Szemét dolog, és nekem sem lenne ínyemre, de vannak helyzetek, amikor a túlélés a fontos...
3. Lelépni külföldre.

Én az utolsó kettőt preferálnám. Bármennyire is gyávaságnak tűnik.

CSENDES 2013.08.04. 08:13:27

Nem először csinálják ezt. Már 1999-ben is ezzel a módszerrel dolgoztak, csak akkor még nem volt kétharmaduk.

H.Sándor 2013.08.04. 08:41:11

Itt már nincs demokrácia és jogrend.Itt 9 évre kinevezett csókosok vannak,akik egy nagyon beteg elme összes aljasságához asszisztálnak. Én is katonatiszt voltam 90 előtt.A Fapál vezetéknév nagyon ismerős,sajnos Lászlót nem ismerem,pedig sok rendes embert ismerek.Tiszta szívből sajnálom,hogy nem tudok neki segíteni.
A "viszkis dobozos" agyszülemény egyébként igen sekélyes és elcsépelt dolog.Igaz,hogy ennél nagyobb fantáziát nem is vártam el az ügyészségtől.
Sajnos Orbán és Semlyén a maguk szintjére aljasítják le az embereket,és emiatt én is szégyellem magamat.
Kitartást kívánok minden ártatlanul meghurcolt embernek.

Becsületes brigantik 2013.08.04. 09:12:13

@Nick Leeson:

Az a negyedik lehetőség eszedbe sem jut, hogy másokkal, akikkel közösek az érdekeid, összefogva, ésszerűen, helyes célokat követve, leváltsátok ezt a jelenlegi kormányt?

Mindig csak egyénileg - vagy magányos hősként elvérezve, vagy sunyítva? Ez a híres magyar stratégia?:-)

Látod-látjátok: ezért tartotok ott, ahol és ezét volt képes húsz disznó legyőzni és fogjul ejteni titeket!

pcomment 2013.08.04. 09:38:18

Manapság kezdem megtapasztalni a saját és ismerőseim bőrén, hogy a jelenlegi rendszer mennyire kegyetlen és ostoba. 15 éve egy kulturális intézményt vezető személyt bocsátanak el, mert nem akar belépni a Fideszbe (az intézmény azóta gyakorlatilag működésképtelen).

Én magam is már annyira tele vagyok ezekkel a hírekkel, hogy már teljesen érzéketlen lettem a médiában feljövő újabb és újabb igazságtalanságokra. Vicc ez az ország, vicc a "nemzet" is.

Nem Penny hajója 2013.08.04. 10:12:35

Én azt hittem, hogy a manyup pénzek lenyúlásának bejelentése után tömegtüntetések lesznek. Hát kurva nagyot tévedtem.

A közbeszerzések elcsalása, a trafikmutyi, az elmebeteg miniszterelnök megalomán stadionépítési tervei, a közmédia pártmédiává silányítása... gyakorlatilag nincs olyan, ami megugraná az ingerküszöbét az embereknek.

Vagy ha meg is ugorja, akkor is sokan inkább kussolnak, mert az elmúlt három év megmutatta, hogy azt csinálnak ki, akit akarnak.

Btoms 2013.08.04. 10:26:33

Kedves László!

Nagyon igaza van, utolsó mondatai egy-az egyben az én sorsomra is vonatkoznak.
Több mint 17 év többször hivatalosan is elismert köztisztviselői munka után a közigazgatás átszervezése (központosítása és közvetlen politikai irányítás alá helyezése)okán az erős narancs hátszéllel a volt hivatalom vezetői posztjába helyezett személy előbb minden módon megpróbált ellehetetleníteni, majd kihasználva a leépítést előíró kormányrendeletet elküldött. Elvették a hivatásom és az egzisztenciám, többször megaláztak, nehéz helyzetbe hozták a családomat. Én sem adtam fel, és annak ellenére, hogy "magas" helyről azt tanácsolták, ne pereskedjek, hanem húzzam meg magam, elindítottam három pert. Ebből egyet jogerősen, egyet pedig még nem jogerősen megnyertem, a harmadik egy pofátlan átverés miatt még folyamatban van, most épp a Kúria dobta vissza II. fokra.
A lassan már két éve tartó ügyek és a közben velem szemben bevetett jogtalan és aljas eszközök, mocskolódások megviselnek engem és a családom is, de mindenképp végigcsinálom. Meg akarom mutatni, hogy nem tehetnek büntetlenül bármit bárkivel.
Tisztelem az Ön kitartását, és minél többen szállunk szembe ezzel az embertelen rendszerrel, annál nagyobb esélyünk lesz megszabadulni tőle. Én azóta a pereskedésen kívül szervezett formában aktívan részt veszek az orbánizmus felszámolásában, a rendszer leváltásában.

Kitartást és sikert kívánok Önnek.

Btoms 2013.08.04. 10:31:18

@Becsületes brigantik:
Teljesen egyetértek veled, össze kell fogni és közösen eltakarítani ezt a mocskot, amit Orbán és bandája teremtett. Nem meghúzni magunkat, vagy menekülni kell, hanem aktívan és együtt tenni ellene. Aki besimul a rendszerbe, remélve, hogy túléli, vagy elmenekül, az az Orbán rendszert támogatja.

prolee 2013.08.04. 10:37:20

Kedves blogger! Az a probléma, hogy szinte minden polgárnak van ilyen ügye, sőt, az emberek zöme azt sem észleli, hogy jogsértés áldozata lett.
Van itt még egy apró probléma, nevezetesen az, hogy - amint azt döbbenten tapasztaltam - nem csak Magyarországon, hanem pl. Szlovéniában is történik hatósági jogsértés. Továbbá nem csak az Orbán kormány alatt, hanem már az előző kormány alatt is történtek ilyen ügyek.
Nagyon egyetértek hot-spot kommenttárssal is, mert a szolgáltató cégek rendszeresen kopasztják a polgárt, ha nem fizet, behajtóhiénákat küldenek a nyakára. A Magyar Telekom pl. több számlát nem bocsátott a rendelkezésemre, eleve fizetési felszólítással indított, 3 évig tartólevelezés után a kb. 8-15 ezer ft körüli (pontosan sosem tudtam, meg, hogy mennyi) összegből 150 ezret kreált, első fokon nyertem a bíróságon, még nem tudom mi lesz a jogerős döntés.
Invitel és Magyar telekom számláz a z - épp ma egy éve halott - anyámnak, a bejelentéseimet nem hajlandók tudomásul venni, kispina kioktatott, hogy be KELL mennem, vagy okirati formaságokkal kell LEMONDANOM a szerződést. Gondolom, megint a hiénafalkával akarják behajtatni a telefonszámlát, amit okosba csinálnak, a kimenő hívás letiltva, a bejövő viszont nem, hiszen így zavartalanul tudják számlázni az alapdíjat a halottnak.
Gázművek (vidéki) 84 éves néni gázóráját cserélték, majd utóbb meggyanúsították, hogy manipulálta az óráz és kiszámláztak neki cca. 250 ezer forintot. Alig bírtuk kikaparni a szarból a nénit, aki csak azért nem fizetett, mert még a temetésre félretett pénze sem lett volna elég.

Engem a VIII. kerületi önkormányzat két alkalommal bírságolt meg azért, mert a suliból lógó gyerekemnek nem voltam hajlandó igazolást adni, ezért a hiányzás túllépte a 10 órát.
A dicső szabálysértési előadó által szövegszerkesztővel összetákolt, határozatnak nevezett, botrányos fércműnek még tényállási része sem volt.
Leírta a hülye picsa (aki címzetes vezető tanácsos lehet abban a szarhalomban), hogy az iskola feljelentett mert 10 órát meghaladta a hiányzás (nem jelentett fel, te szarcsimbók, pusztán jelentési kötelezettsége van egy faszok által eszkábált jogszabály miatt), a következő mondat pedig arról szól, hogy én ezzel elkövettem a szabálysértést. Az én magatartásomról egy kurva mondat nincs benne. Ez a foshalom így átment a tisztelt magyar bíróságon és az ügyészség törvényességi felügyeleti jogkörében annyit bírt kifingani magából, hogy nem kíván intézkedést tenni. Az Alkotmánybíróság ugyan leírta, hogy a szabálysértési hatóságnak a tényállást tisztázni kellett volna, de ez az újdonság már nem fog eljutni a VIII. kerületi ön kormányzat segghülye és szakmailag tökéletesen felkészületlen szabálysértési előadójának tyúkagyáig.
Egyébként az ögyben kint volt a lakásomon gyámhivatal puncikája is 35-ös IQ-val és ragaszkodott hozzá hogy az általa papírra fosott intézkedési tervet a 16 éves gyerekem írja alá. Persze elküldtem a kurva anyjába.
Ismerősöm megújította a személyi igazolványát, ocsmányirodai puncika kilyukasztotta a még érvényes személyit. Ismerősöm visított, hogy Szlovéniába megy nyaralni, punci mondta neki, hogy nem baj, majd a jogsijával igazolja magát. El is indultak, a szlovéneknek nem volt elég a jogsi, személyi kértek, látván a lyukas személyit adtak neki egy szlovén nyelvű blankettát 250 euro bírságról és elkobozták az érvényes jogosítványát, amit kb. 8 hónap mólva kapott vissza a lyukas személyivel együtt!!!!!!! A Magyar Állam egyetlen hatósága sem érezte magának az ügyet, hogy ezzel talán foglalkoznia kellene.
Az exférjem parkolási bírságait rendesen nekem kell gondoznom és nyerem a pereket.
Nálunk minden "nem kerestével" lesz jogerős, mert a postás baszik bedobni az értesítést a tértivevényes küldeményről. A segghülye postavezető panaszra közli, hogy minden rendben van, ő látja a könyvben bejegyezve, hogy bedobták az értesítést. Ha megveretem a postást, annyit kell ülnöm érte, mint egy rendesért.
A parkolótársaságok mozgótáblákkal!!!!! bírságol(nának), ha ütünk, még meg is vannak sértődve.
Közérdekű bejelentés - ha pártkatonát érint - nem érdekli a NAV-ot, hiába kell 30 napon belül kivizsgálni, vagy a határidő csúszásról értesítést küldeni, baszik rá.
A NAV befogadja a laikus ügyféltől a papír alapú méltányossági kérelmet annak ellenére, hogy már csak elektronikusan lehet benyújtani, nem is értesíti arról, hogy baszottse foglalkozni a kérelemmel, mert itt mindenkinek tudni kell, hogy éppen milyen szabály változik percenként.

Végeérhetetlen, évekig tartó büntetőeljárásokban vegzálják a polgárokat, se bizonyítani, se minősíteni nem tudnak. A hatósági ügyintézők a saját jogterületüket sem látják át, nem értik, hogy mit csinálnak, ezért nem jogszabályból, hanem belső utasításokból, meg silabuszokból és iratmintákból dolgoznak szarul.

prolee 2013.08.04. 10:53:03

@Nick Leeson: Ilyen szakmai múlttal az ember kötelességének érzi, hogy harcoljon másokért is.

Az már más kérdés, hogy megéri-e? Több kárt tesz az idegrendszeremben, mintha kifizetnék 10-20 ezer forint jogtalan követelést, vagy alhúznék innen a picsába.

Szánalom ez a világ.
Azt azért hangsúlyozom, hogy ez NEM a Fidesz-kormány sajátossága. Azért kell hangsúlyozni, mert nagy csalódás lesz, ha a Fideszt 8 év múlva elhajtják és MINDEN MARAD A RÉGIBEN.
A jogi karokról ontják a felkészületlen, alkalmatlan jogászokat, akik bekerülnek nagy nehezen egy-egy hivatalba és ott még a maradék agytekervényeiket is elsorvasztják, ott hülyülnek el elevenen.

prolee 2013.08.04. 10:57:44

@pcomment: Ezt nehezen tudom elhinni, mert a Fidesz nem térítő párt, aki be akarná nyalni magát, annak sem nagyon sikerül.
De persze lehetnek kivételek és sajátos helyzetek.

prolee 2013.08.04. 11:04:18

@Becsületes brigantik: Sajnos a jelenlegi kormányt nem lehet leváltani, mert akik bejelentkeztek a leváltásra (és ezért a friss hús piacra kerülését tökéletesen ellehetetlenítik), azok pontosan olyan alkalmatlanok, mint a jelenlegi kormány.

Ha a jelenlegi kormányt a régi kormány váltja le, annak az lesz az eredménye, hogy a politikai alapon működő büntetőeljárások folytatódnak, csak éppen mások lesznek az alanyok, a polgárokkal szembeni jogsértő eljárások tömegét illetően pedig minden marad a régiben, mert úgy a kodifikáció, mint a jogszolgáltatás és a hivatali gogalkalmazás szakmai színvonala a bányászbéka segge alatt van és ez nem változik meg a kormányváltással.

Nick Leeson 2013.08.04. 11:31:03

@Becsületes brigantik: Köszi, de mégis hogyan képzeled? A cenzúra már ott van a levegőben. A TEK nyilván valóan arra lett kitaláva, hogy elfojtson mindenféle kormánydöntést. Már abban sem bízok, hogy szimpla szavazással el lehet őket távolítani... Majd ha szerveződik, valami akkor én is ott leszek. De ahhoz túl kis pont vagyok, hogy ellenzéki pártot alapítsak...

pcomment 2013.08.04. 12:14:21

@prolee: nem szeretném túlságosan részletezni a dolgot, mert tényleg nagyon közeli rokon az illető. Ha ő az egyetlen szakmailag alkalmas személy, aki 15 év alatt felvirágoztatta az adott helyet (mióta leváltották 2 éve, azóta 5 kinevezett igazgató volt, mindegyik pár hónap után ment el), akkor evidens, hogy őt akarják megtartani. Viszont mindig is független szeretett volna maradni, ezért anno az MSZP-hez sem lépett be (ergo: nem lett az emberük, ebből akkor is volt 1-2 bonyodalom, de nem ilyen szintű), most pedig oda sem.

Természetesen végül nem a szakmaiság győzött.

Sexual Harassment Panda 2013.08.04. 12:30:18

@Sósavasné Drága Rozika:
Ahhoz képest hogy micsoda szörnyű diktatúra van, és a média 80%-a pártkézben van, milyen kellemesen fröcsögsz itt főműsoridőben, hogy nincs szólásszabadság..
Barom..

Mindfield 2013.08.04. 12:53:24

@Sexual Harassment Panda: Mondjuk többek között azért, mert a Nagyvezír kifejezetten büszke arra, hogy nem kapcsolt még be sosem számítógépet (ez mondjuk nem rossz), meg az ilyen internetes fórumoknak nincs akkor nagy átütő erejük.

kvadrillio 2013.08.04. 13:09:30

Ózdon lezárták a közkutak egy részét
Origo2013. 08. 04. 12:50
Szóljon
hozzá!
Címkék:

Ózd
vízellátás
közkút

Az ózdi önkormányzat még júniusban döntött arról, hogy korlátozzák a közkutakból a vízvételi lehetőséget, a nagy részüket lezárják, a többiben lecsökkentik a víznyomást. A legszegényebb romatelepeken a házakba nincs bevezetve a víz, az ott élők csak a kutakból jutnak hozzá. Most a legnagyobb melegben hosszú sorokban várnak a vízre.
.....ez gyilkosság !!!!!

ÉS SZEMÉTSÉG !%
KÖZKUTAK MINDIG IS VOLTAK !

EDDIG AZT POFÁZTÁK, MILYEN VÍZ-NAGYHATALOM VAGYUNK IS !

...JAHHH....CSAK NE A CIGÁNYOK TUDJANAK INNI BELŐLE, HANEM A JUMBÓ-JET-EK SZÁLLÍCCSÁK A VELLNESSEKBE A ZSIDÓKAT, MEG EGYEBEKET ? !!!!!!

BAZDMEG !

kvadrillio 2013.08.04. 13:11:39

@kvadrillio: CIGÁNYHOLOKAUSZT 20013-BAn ?! ELZÁRJÁK A KÖZKUTAKAT ?????????!
HOGY ROHAGGYANAK MÁR MEG EZEK A ROHADT, DEGENERÁLT, ZOMBIAGYÚ ÓZDI VEZETŐK IS !!!!!
JÓL MEGVERNÉM ŐKET ÉJSZTAKA EGY BASE-BALL ÜTŐVEL !

n53 (törölt) 2013.08.04. 13:19:56

- A femdobozokat talan at lehetne irni.
- Atirni? Jo, de akkor mondjatok meg ti, hogyan irjam at.
- Lehet, hogy egy hulyeseget mondok, de mit szolnal peldaul ahhoz, ha maradna a doboz, de urgeborbe varrva. Talan meg hitelesebb lenne.
- Nem rossz. Egesz jo iroi venad van, Virag elvtars. Miert nem irsz?

CSENDES 2013.08.04. 13:39:31

@Sexual Harassment Panda: 2013.05.01. óta tag.
Sexual Harassment Panda ezekben a blogokban publikált:

Te meg micsoda felzárkóztatási programot abszolválsz...,csak azért, hogy mások véleményét negligáld,

kvadrillio 2013.08.04. 14:03:46

Több mint egy hónapja bezáratta Dunakeszi polgármestere a város határában található sportrepteret, az önkormányzat azonban az utóbbi napokban háttértárgyalásokat kezdeményezett, hogy az egyre kellemetlenebb ügyet kompromisszumos megoldással zárhassa le. Az alpolgármester szerint a kompromisszum azt jelenti, hogy a repülősök eltiltás terhe mellett vállalják, nem fognak csúnyákat mondani az önkormányzatra....

...nu, ilyen kiskirályok még a Rákosi korszakban sem voltak !

prolee 2013.08.04. 14:09:18

@Sexual Harassment Panda: Nana! Lézer Jani még nyomoztathat utána és pert is nyerhet ellene!

czjanos 2013.08.04. 17:20:06

@prolee: Gondolj csak Semjénékre: nekik sikerült.

Kerek négyszög 2013.08.04. 18:02:20

Gyűjtsétek csak az iratokat, tényeket szorgalmasan. Minden rezsim bukik egyszer, legyenek precíz információk a jogtiprásokról. Fognak még ezek a szarházik rettegni. Az elnyomás alatt az elnyomók soha nem gondolnak a végre. Minden ilyen rendszer azt képzeli, ez örökké tartani fog. Hát nem. Nem bizony.

prolee 2013.08.04. 18:07:58

@czjanos: Ők nem léptek bele a Fideszbe.

nyü 2013.08.04. 18:26:32

@prolee: Jól mondod egyébként, az alapvető problémának a civil kontroll teljes hiányáz látom: ha a bíró azt mondta, akkor az úgy van, ha az előadó az írta a papírra, akkor az úgy van, meg az is mindig úgy van, amit a rendőr mond... az átlag állampolgár tehetetlen ezekkel az állami intézményekkel és az alkalmazottaikkal szemben (sőt, sokszor a versenyszférában és a polgári perekben is). A jogsértő magatartás sem ellenőrizve, sem megtorolva nincsen, ha azt maga az állam tanúsítja. Tehát szeretjük elhinni, hogy demokráciában élünk, de a berendezkedés mégiscsak feudális.

J.László 2013.08.04. 18:50:58

Itt aztán összegyűltek a mentálisan problémás egyedek, ahogy látom.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.04. 19:00:18

@J.László:
"mentálisan problémás egyedek"?
Dehogy, csak most, ahogy megjelentél te, a narancsbolsik seggnyalója.
Jó hülyének lenni?
Legalább megéri, nyílt színen hülyét csinálni magadból?
Osztozz akkor a seggnyalásod tárgyával, a csuti törpével, amikor majd az is úgy kezdi, ahogy Némethné a parlamenti meghallgatását:
"Tisztelt Bíróság!" :)
Már akkor tudott valamit...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.04. 19:16:12

@J.László:
Doktor úr!
KISZ titkár elvtársatok, aki azután 8 évig sikeresen betöltötte a Liberális Internacionálé alelnöki tisztjét, majd hóóóót vallásos lett ("Csuhások térdre! Imához!) a libisibolsi etalon mértékegysége.
Maffiatevékenysége és országrontása össze sem hasonlítható a cocik töketlenségével.
Azok szimplán hülyék voltak, ti meg aljas, bűnszervezet vagytok.
Egyszer aranyom eljön a TI elszámoltatásotok.
Nem lesz egy rövid dolog, de hatékony megoldások lesznek benne...

prolee 2013.08.04. 19:39:49

@nyü: Tökéletesen feudális.Az állam a polgárával csendőrpertuban. Szinte nincs olyan bíróság, vagy hatóság, amelyik tartaná az ügyintézési határidőket. (Erre egyébként a törvényben szankció is van, de senki nem ellenőrzi.)Bezzeg a polgárnak minden határidőt szigorúan tartani kell.
Az OEP-nél réztáblát rendszeresítettek, amire ki van írva, hogy a ma beadott iratot kb. mikor hajlandók elintézni.
Szakmailag hibás döntésnél sértődött vállvonogatás.
A közhitelű nyilvántartások alkalmatlanok a cél betöltésére, mert nem tartalmaznak naprakész adatokat.
Évente több, mint 200 törvénnyel és még rengeteg alacsonyabb szintű jogszabállyal fossák tele a jogtárt, amit megjelenés előtt is módosítanak, kereshetetlen, rendszerezetlen szarhalom az egész.
A jogszabályokat újságíróstílusban szövegezik, a szakmai terminust nem használják, nem is ismerik, ezért értelmezhetetlenek a rendelkezések. (Ehhez jön még netto ökörség, pl. trafik elé ki kell kötni a gyereket és hasonlók.)
Minisztériumban üldögélő huszonéves faszbukcsimbókok elektronikus útra terelik az eljárásokat, a pénztárgépeket, mert azt hiszik, hogy a mai Magyarországon vidéken is minden 3 fős Kft-nek és 50 éves Mari néninek kilóg a seggéből az internet.
Az ügyféltájékoztatás a hivataloknál és a multicégeknél egyaránt a saját szakzsargonjukban folyik, szarnak rá, hogy az ügyfél nem is érti, mit vartyognak.
Mocsok az egész és nem csak Magyarországon, nem csak a Fidesz érában.
Százezrek vettek fel devizaalapú hitelt tízmilliós nagyságrendben úgy, hogy halványlila segédminiszteri fingjuk nem volt arról, hogy mit csinálnak, mi lehet a következménye. Mert a szomszéd is felvette, oszt mekkora házat, meg mekkora autót vett belőle.
A "drogon pörgő" bankárok Rolex-szel, Bently-vel, talpig öltönyben számolatlanul, fedezetlenül szarták ki a pénzt az ablakon. Az egész világon....
És osztották maguknak a jutalékot még az után is, amikor a segghülye politikusok elkezdték adóforintokból "menteni" őket.

Demokrácia.... Persze....

prolee 2013.08.04. 19:57:00

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne ámítsd magad! Ugyanilyen gyökerek voltak, csak nem házon belül osztották a lapokat, hanem előprivatizáltak, majd eladták, külföldre tolták a maradék nemzeti vagyont és idegen segget nyaltak kéjjel, be a meleg csokiig.
Semmivel nem voltak különbek.
Ezért is lett 2/3-a a Fidesznek.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2013.08.04. 20:04:43

@prolee:
Gyökerek, meg loptak azok is, ez nem is kérdés.
Ezekhez képest azonban csak pitiáner zsebmetszők voltak!
Amikor adószabályokat módosítgatnak, hogy az adómilliárdokat átirányítsanak a vezényló hobbijára, amikor szemérmetlenül kap meg minden megbízást egy bizonyos cég és immáron a látszatra sem adnak, akkor olyan dolgokat már meg se említsünk, hogy in Österreich apránként leprásként néznek ránk, az itt élő német meg nem érti, hogy most akkor ő tud rosszul magyarul, vagy tényleg közgazdasági és gazdasági képtelenségeket hall és lát azokban a médiákban, amik a legdurvább pártállami rendszerpropaganda logikája mentén működnek.
Hiába no, nem véletlenül a komancs világban szocializálódott ez a vezető csürhe, nem véletlen a komancs múlt egyiküknél sem.
süti beállítások módosítása