Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

75. Támadnak a tetvek!

2012.08.15. 07:20 Viszkisdoboz

Nincs könnyű dolga annak, aki a Nemzeti Együttműködés Rendszerében meg akar felelni a nemzeti elvárásoknak. Mi ugyanis pártunk és kormányunk bölcs vezetőjének iránymutatása alapján háztáji gazdálkodásra adtuk fejünket. Szeretett vezérünk ugyanis kinyilatkoztatta, hogy mindenki tartson otthonában haszonállatot és művelje a háztájit, amit mi - a NER rendületlen hívei - meg is fogadtunk. A gazdálkodásban szerencsére segítségünkre van Budai Gyula leváltott elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg agrárügyekben szakértő államtitkár, aki vezérünk bölcs gondolatait váltja aprópénzre. Fejünkben az sem okozott zavart, hogy Orbán és Budai a két kiváló jogász vélhetőleg életében nem tartott állatot és nem művelt háztáji földet. De mi hiszünk nekik, mert abban a magasságban csak ők tudhatják, hogy nekünk mi a jó. Önkritikát gyakorolva a nagy nyilvánosság előtt be kell jelentenem, hogy nem fogadtuk meg a mi kormányunk szintén jogász végzettségű, olajügyekben is járatos belügyminiszterének, Pintér Sándor kecsketartásra vonatkozó útmutatását, mert annyi eszünk magunktól is volt, ha kecskét tartunk, akkor az lelegeli a háztáji föld terményeit.

rákosi.jpg

Egy sokoldalú politikus ért a mezőgazdasághoz

Budai Gyula által megalakított dinnyekartellt irigykedve figyeltük, és azon gondolkoztunk, hogy miért nem dinnyét termelünk a háztájiban, amit jól rá tudnánk sózni a rohadt multikra. Hiszen a mi Budai Gyulánk azt is megmondta, hogy neki és a kormánynak nincs lehetetlen és menjen a nemzeti versenyhivatal is a sóhivatalba, ha versenykorlátozó megállapodást talál dinnye ügyben, mert ők csak a magyar embereknek akartak jót, amikor kiszorították a piacról az olcsó dinnyét.

Naponta néztük a mezőgazdálkodással kapcsolatos hajnali műsorokat a televízióban és művelgettük a háztájit. A szomszéd adott földet a krumplinak és a kukoricának, mert a sajátunkat zöldségfélékkel ültettük tele. A kukorica szárazság miatt kiégett, a burgonyát még nem szedtük fel. Sok volt a csalódás, minden napra esik valami, azért várunk még a jobb időkre. Aztán támadtak a tetvek….. Az első csirkeállományunkat elvitte valami betegség, de mi nem adtuk fel, hiszen nyakas a magyar. Új csirke állományt vettünk és azon gondolkodtunk, hogy milyen jó lesz, ha mi látjuk el a népes családot tojással, ezzel is nagyot ütve az idegen nyelvű és szívű tőkéseken. Azonban el kezdett hullani ez az állomány is. Vártuk Budai Gyulánk iránymutatását, hogy mit tegyünk, de ő a dinnyével volt elfoglalva, így magunkra maradtunk. Megkerestük, hát Mari nénit, aki, mint kiderült ért az állattartáshoz és a növénytermesztéshez is. A tyúkok egy részét azonnal levágta, majd megállapította, hogy tyúktetű van az udvarban milliomszám, álljunk neki a kiirtásának. Mari nénitől megtanultunk tyúkot fürdetni, ólat vegyszerrel permetezni és tyúkólat meszelni. A télen már félretesszük a fahamut, hogy a tetűinváziót megelőzzük, és tavasszal legyen miben fürdenie a tyúkoknak. Még sorolhatnám a praktikákat.

Hálásan megköszönjük szeretett vezérünknek és hű csatlósának, Budai Gyulának, hogy Polt Péter legfőbb ügyész segítségével lehetővé tette, hogy sivár értelmiségi létünk értelmet nyerjen. Bízunk abban, hogy eljön még az idő, amikor a háztáji gazdálkodással megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat – különösen a tyúktetűt - át tudjuk adni szeretett vezérünknek, és ügyvédként a halottak is aláírásra bíró, földügyekben oly kiváló agrárállamtitkárunknak Budai Gyulának.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr584712964

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.15. 10:27:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása