Viszkisdoboz

fapalrepulo.jpg

A nevem Fapál László. A Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd. Az életem egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott egy állítólagos viszkis doboznak köszönhetően.  

 

Egy volt tábornok, egy büntetőügy első számú vádlottja megváltoztatta korábbi vallomásait, és azt vallotta, hogy kenőpénzt adott nekem, amit én egy viszkis dobozba téve elvittem felettesemnek.  A vallomástevő ettől kezdve már nem vádlott, hanem tanú az eljárásban, én pedig minden egyéb bizonyíték híján, pusztán egy önmagát menteni kívánó ember vallomása alapján előzetes letartóztatásba kerültem.

Egy hónapos letartóztatásom alatt megpróbálták elérni, hogy tegyek terhelő vallomást az egykori honvédelmi miniszterre. Nem tettem, mert nem volt miért. Most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel vádolnak. Naponta jelennek meg rólam hazugságoktól hemzsegő lejárató cikkek, de a valóságra senki sem kíváncsi. Az életem, a karrierem romokban, végzettségemnek megfelelő munkát talán soha nem kapok majd.

Két okból írom ezt a blogot. Egyrészt nem akarok lesütött szemmel járni, mert nincs okom rá: szeretném, hogy egykori munkatársaim, barátaim, ismerőseim, két felnőtt korú és négy kiskorú gyermekem megismerjék az igazságot velem kapcsolatban. Másrészt az a célom, hogy minél többen átlássák azt a folyamatot, amit ma Magyarországon elszámoltatásnak neveznek, és amelynek során bárkit, akinek haragosa van, egyetlen vallomás alapján börtönbe lehet vetni, tönkre lehet tenni. Ezen a blogon nyilvánosságra hozok minden fontos iratot az eljárással kapcsolatban és elmesélem, mi és hogyan történt valójában.

Friss topikok

  • Mzperx: Katonai ügyészeket nem vállalsz? Képzelem, mikor a vádlóid az ügyfeleid/védenceid lesznek... :O Va... (2020.05.28. 14:35) 310. Epilógus
  • Pálné Nagy: @Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: Örülök, hogy kiderült az igazság és vége a megpróbá... (2020.03.17. 02:30) 309. Itt a vége, fuss el véle
  • Secnir: kitartás Fapál úr! csak ennyit tudok hozzátenni... (2020.02.19. 13:23) 308. Ítélethirdetés előtt
  • Magyaur: Az erkölcsi tisztasága HŐS-sé avatta Önt, a rothadó és kapzsi NER-rel szemben. Példát mutat számun... (2019.12.03. 18:50) 306. Az életre szavaztunk
  • Molen David: Tisztelt Fapál László Ezredes Úr! Volt egy kérdése amiben azt kérdezte van ennél lejjebb? VAN !!... (2019.11.12. 22:29) 303. Az ügyészi fellebbezésre adott védői válasz

Linkblog

215. "Szinte" jogállamban élünk

2015.06.03. 21:00 Viszkisdoboz

Be kell vallanom valamit. Szörnyű tiszteletlenséget tanúsítottam a NER legfőbb ügyészével szemben. Hangos kacajra fakadtam, amikor a következőket olvastam a Polt Péterrel készült interjúban: „Magyarországon az elmúlt 25 évben kialakult gyakorlat szerint szinte csak akkor állítható valaki bíróság elé, ha a bizonyítékok 100 százalékig igazolják a bűnösségét.”

Rájöttem, hogy én vagyok az üdítő kivétel, aki erősíti a szabályt, hiszen én a „szinte” kategóriába tartozom. A lakás-ügyben az ügyészség semmilyen terhelő bizonyítékot nem tudott produkálni, pedig akarták, nagyon akarták. Még a Tábornok-per egyes vádlottjait is képesek voltak tanúként kihallgatni. De pechükre ott sem találtak senkit, aki ellenem vallott volna! Úgy egyébként az évszázad hírhedt korrupciós perében, a Tábornok-perben egy szem gyanúsítotti vallomás féle áll az ügyészség rendelkezésére, amely olyan semmilyen, mert ugye egy tettestárs vallomása a másikra, nem igazán tekinthető biztos információnak, aztán egy részét már kizárta a bíróság, mert törvénytelenül szerezték be tehetséges ügyészeink, másrészről az elmeszakértői team korlátozottan beszámíthatónak nevezte a vallomást tevő gyanúsítottat.

Ettől függetlenül vádat emeltek, és kitartanak a végsőkig. Holott a legfőbb ügyész bizonyítékokról beszélt. Mégpedig többes számban. Bocs. Elfelejtettem, hogy ez a szabály a koncepciós perekre nem vonatkozik.

ig_szolg.jpg

                              Én már a jogszolgáltatással is elégedett lennék!

Polt Péter szavait szinte azonnal cáfolva a Tábornok-per megismételt eljárásában, a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa előtt a tegnapi napon a katonai ügyészek által már hatodszor ismertetett vádiratra észrevételt tettem, amelynek lényegét az alábbiakban olvashatják:

Tisztelt Bíróság!

Ezt a vádiratot hatodszor hallhatom, és legalább ötször volt lehetősége az ügyészségnek, hogy azt módosítsa.

Egyrészt azért, hogy a bíróság ne azzal kezdje a munkáját, hogy a vádtól eltérő tényállást állapítson meg, másrészt a tisztességes eljáráshoz való jog és a védelemhez való jog is a vádirat módosítását kívánná.

Ügyész Úr!

Vége a kommunikációs kormányzásnak! Nincs jelen a Hír Tv, nincs itt a Magyar Nemzet című napilap újságírója, ez az egész ügy lássuk be, már senkit nem érdekel!

Itt az ideje egy tisztességes vádirat összeállításának, különösen a bizonyítékokat illetően. Szégyellik leírni, hogy a vádirat tényállás kizárólag O. János szó szerinti vallomásán alapul? A bizonyíték pedig O. János ugyanazon vallomása? Pedig ez az igazság! Ezen nincs mit szégyellni, ez a maguk műve!

Az elmeszakértők szerint O. János a nyomozati szakban korlátozott beszámítási képessége birtokában tett vallomást. A vallomástétel körülményei között megtalálható a katonai ügyészek részéről tett hamis büntetlenségi ígéret, a tisztázatlan vádalku, a kényszer és fenyegetés, valamint az előzetes letartóztatás során a büntetés-végrehajtási intézetben tudatmódosító szerekkel történt gyógyszeres kezelés is. Ennek értékelés és ezek egy részének alapos felderítése jelen bíróság feladata.

A legdurvább az ügyészség által kitalált bűnszervezeti szerepköröm, mely szerint lepleztem a korrupciós tevékenységet. Erre vonatkozóan a vádiratban és az iratanyagban se tény, se bizonyíték nem található. Álláspontom szerint az ügyészek a leplezés nyelvtani értelmével sincsenek tisztában!

Nem tudom, mit szólna az ügyészség ahhoz, ha a rendőrség egy nyomozást követően vádemelési javaslatot terjesztene fel, ahol a feltételezett elkövető a cselekményét ismeretlen helyen és időben, ismeretlen körülmények között, közelebbről meg nem határozható időpontban követte el, és még a bűncselekmény tárgyát, a megszerzett pénz eredetére is azt mondaná, hogy ismeretlen forrásból származik. Azt gondolom, hogy Önök nem égnének a bíróság előtt és vagy további nyomozásra buzdítanák a nyomozókat, vagy az eljárás megszüntetésére adnának utasítást.

Továbbra is sérelmezem, hogy az ügyészség a valótlan tényeket sem hajlandó a vádiratban módosítani, holott a Tábornok-per alapeljárásában ez az ügyészség állításával ellentétes tények okirattal lettek bizonyítva!

Tisztességes eljárást kérek, és azt, hogy valóban gyakorolni tudjam a védekezéshez való jogaimat.

Köszönöm szépen!

Vicc ország, vicc ügyészsége viszontválaszában elmondta, hogy majd a bizonyítás eredményéhez képest, ha úgy gondolják, módosítanak a vádon. Most minden rendben van és tökéletes a mű.

Szinte teljesen megnyugodtam, mert Polt Péter azt is mondta, hogy: „Szinte garantált, hogy ártatlanul senkit nem ítélhetnek el Magyarországon.”

Vagy mostantól még inkább van félnivalóm?

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viszkisdoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr97515986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manager2008 2015.06.04. 09:14:58

Csak egy gyöngyszem (hol élünk): A bíróságon egy ügyben a fizika tanításban ált. iskola. gimnázium, sűrűn előforduló "nehézségi erő"-vel kapcsolatos tény miatt ment a per. Newton almás története is ismert. Miután hivatkoztam egy szaktankönyvre, amiben pontosan feltüntetett szerkezet beszerelése indokolt és kötelező (ezt vitatta a másik fél), további hivatkoztam a Magyar Szabványra és a BME szaktanszék véleményére (kimondta ezt marhaságot hogy ez a szerkezet nem kell), a bíró a következőt mondta a szaktankönyvre (és így is ítélkezett): az nem törvény. Tehát ha a nehézségi erőt nem szerepel a magyar jogban akkor nem is létezik. Pont. A továbbiakban a víz, nem a föld középpontja felé törekszik, hanem összevissza, amerre kedve tartja. Valaki szóljon már a víznek is.

John Doe3 2015.06.04. 09:38:48

Szerintem a FL-nek nincs más dolga, mint hivatkozik a Be. 2.§. (1) bek.re, a Be. 4.§. (1) és (2) bek-re, majd bcs hiányában kéri a felmentését. Ezt követheti az állam által okozott vagyoni és nem vagyoni kár peresítése, és a sérelemdíj megállapítása.

hczy 2015.06.04. 10:01:13

Naaa....., letörölgettem a könnyeimet....
Azért azon nem tudok túllendülni, hogy ahogy kiderülnek a turpisságok rögtön mindenki "beteg", nem "beszámítható" lesz. Ahogy végiggondolja az ember kedves blogg író vagyonosodását úgy tűnik a kedves vallomást tevő addig nem volt "nem" beszámítható amig nem tett vallomást.........

hczy 2015.06.04. 10:04:53

@John Doe3:
Szerintem meg nem hivatkozni kell, hanem elővenni egy egyszerű kockás papírt meg ceruzát.
Papírt megfelezni jövedelem ill. vagyon rovatra
Akkor kijön (kijöhetne....)a tiszta kép....

Mérnork 2015.06.04. 10:30:48

"egy részét már kizárta a bíróság, mert törvénytelenül szerezték be tehetséges ügyészeink"
Tehát tényleges bizonyíték, de mer törvénytelenül szerezték meg akkor már nem is bizonyít semmit.

bölcsbagoly 2015.06.04. 11:40:59

Jellemző ez a bűnözőket védő törvénycikkely! Ha lefényképezed, hogy valaki kiveszi a szomszédod kabátjából a pénztárcáját, az nem fogadható el bizonyitéknak, mert nem kértél engedélyt a fotózásra! megint a libsi őrület, amely a bűnöző jogait többre tartja mint az igazság kideritését!

kvadrillio 2015.06.04. 11:54:25

ÜGYES LEVÉL ! TECCIK !!!!!:)
Kötelező holokausztoktatás: nem hagyják magukat a Pázmány hallgatói
Mint arról már több cikkünkben is beszámoltunk, váratlan bejelentést tett múlt héten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora: jövő évtől kötelező alapozótárgyként bevezetik „A holokauszt és emlékezete” nevű órát, tehát ennek elvégzése nélkül diplomát sem lehetne szerezni.

A hallgatók eddig csupán a Facebookon adtak hangot tiltakozásuknak, most azonban megfogalmaztak egy nyílt levelet is, amit Szuromi Szabolcs rektorhoz intéztek.

Alább a nyílt levél:

Tisztelt Rektor Úr!

Az egyetem hallgatóinak jelentős többségével egyetértésben arra jutottunk, hogy nyílt levélben fordulunk az egyetem vezetőségéhez és Önhöz, melyben szeretnénk kifejezésre juttatni „A holokauszt és emlékezete” nevű, újonnan bevezetendő órával kapcsolatos aggályainkat. Mint az már a híradásokból és – az amúgy meglepő hirtelenséggel felvetődött – döntésre adott első reakciókból kitűnik, a hallgatók egy jelentős része az egyetem identitásával összeegyeztethetetlennek érzi a téma ilyen formában való kezelését a következő okokból:

Úgy gondoljuk, hogy egyetemünk szellemiségét nagy mértékben meghatározza a keresztény vallás és kultúra. Viszont a tantárgy témaköre nem a vallásra fókuszál (mint ahogy joggal tenné ezt egy esetleges zsidó, illetve más vallásokat bemutató hitéleti óra bevezetése), hanem olyan politikai állásfoglalást rejt magában, amellyel többségünk nem kíván azonosulni semmilyen formában. Ezt a szemléletet ugyanis az izraeli külpolitika véleményformálásának is lehet értelmezni, mely sem jogszerűnek, sem humánusnak nem mondható például a palesztinokkal szembeni politika miatt.
Bár a tárgy valóban a holokausztról szól, de ennek ellenére nem esik szó benne a cigányság, a homoszexuálisok és egyéb kisebbségek deportálásáról, illetve megsemmisítéséről. A magyarországi cigányság ugyanúgy elszenvedte a holokausztot, mint a zsidóság.
Amennyiben a témának kifejezetten ezt a történeti, politikai aspektusát kívánná hangsúlyozni a vezetőség, abban az esetben mi célszerűbbnek érezzük egy "Népirtások az emberi történelemben”, vagy „Népirtások a XX. században" nevű óra bevezetését, melyben egyenlő arányban jelennek meg a különböző nemzetek és (vallási, etnikai) kisebbségek ellen elkövetett erőszakos cselekményekről szóló tananyagok – hiszen a keresztény szellemiség az egyenlőség és tisztesség nevében ezt követelné meg. A tárgy ezzel érzékeltetné minden emberi élet értékét, így minden népirtás egységes és egyenlő mértékű elutasítását.
A hallgatók egy részét érzékenyen érinti az a kijelentés, mely szerint Ön az óra bevezetését a fokozódó antiszemitizmus miatt tartaná indokoltnak, hiszen egyetemünk hallgatóira nézve ez olyan, mintha antiszemitizmussal vádolnák őket és családjaikat. Ezt a pejoratív feltételezést a lehető leghatározottabban visszautasítjuk. Mindazonáltal amikor a magyarországi emlékezetpolitikát a mindennapokban érzékelhető módon áthatja a holokauszt emlékének fenntartása, tematizálása, fentebb is említett átpolitizáltsága, könnyen lehet, hogy a kurzus erős ellenhatást vált ki – gondolva itt arra, hogy a diploma alapfeltétele lenne az óra elvégzése.
Kellemetlennek érezzük, hogy ez (a fentiekben jelzett módon) többszörösen terhelt téma, látszólag a hallgatók feje felett, külföldi „közreműködés” hatására valósult meg. Olyan hirtelenséggel az iskolai tanév végén, hogy erre a hallgatóság szinte reagálni sem tudott. A vezetőség semmilyen formában nem egyeztetett az egyetem hallgatóságával, sem az oktatókkal, amit aggályosnak tartunk. Problémásnak érezzük továbbá, hogy a tárgy anyagát izraeli professzorok állították össze. Véleményünk szerint egy magyar egyetemisták számára készült kurzust a leginkább magyar kutatók képesek összeállítani, hiszen ők ismerik a helyi sajátosságokat.

A fenti okokra hivatkozva kérjük, fontolja meg döntését, és vegye figyelembe a következő javaslatainkat:

Az óra maradjon a jelenlegi formájában, de legyen szabadon választható tárgy, illetve a történelem szakosok számára vezessék csak be kötelező jelleggel.
A tárgy maradjon a népirtás témakörnél, és legyen általánosan kötelező, de ebben az esetben általánosan vegyék végig a huszadik századi (vagy akár még korábbi) népirtásokat és emberiség ellenes bűnöket. Lehetséges javaslatok: délvidéki tisztogatások a magyarság ellen, örmény népirtás, palesztinok elleni bűnök, kommunizmus által elkövetett bűnök, kambodzsai népirtás, dél-afrikai apertheid rendszer, ruandai népirtás és természetesen a holokauszt is (beleértve a zsidóság mellett a cigányság és egyéb csoportok ellen elkövetett bűnöket).
A jelenlegi tárgy helyett legyen egy olyan óra, ami a népirtások és emberiség ellenes bűnök helyett a kultúrára helyezi a hangsúlyt. Javasoljuk, hogy kerüljön bemutatásra valamennyi világvallás, illetve különböző népcsoportok hiedelme, kultúrája, szokásai. Véleményünk szerint ez lenne a legideálisabb

kvadrillio 2015.06.04. 11:56:56

@kvadrillio: ...megoldás.

Bízunk a Rektor Úr bölcsességében, megfontoltságában és jó ítélőképességében, abban, hogy megfelelő döntést fog hozni. A tárgyat a jelenlegi formájában nem tudjuk támogatni.

Tisztelettel: Az egyetem hallgatósága.

Válaszát előre is köszönjük!

A hallgatók tehát kompromisszumkészek, de azt nem tudják elfogadni, hogy a zsidóság történelmi tragédiája, nélkülözve más népek szenvedésének emlékezetét külön órát kapjon az egyetemen, ráadásul minden szakon, kötelező jelleggel. Kérdés, hogy az egyetem vezetése hogyan fog reagálni a nyílt levélre, hajlandó-e tárgyalni a hallgatókkal, és ha nem, akkor a nyílt levelet milyen tiltakozási formák követhetik.

REMÉLEM...A MAGYAR !!! REKTOR..., ÉSZHEZ TÉR ÉS FELISMERI, HOGY MAGYARORSZÁGON REKTOR ÉS NEM IXZRAELBERN !!!!!
VALAMINT BALOG ZOLTÁN LELKÉSZ-OKTATÁSI MINISZTERKÉNK IS FELISMERI, HOGY EZ ITT NEM IZURAEL, HANEM MAGYARORSZÁG !!!!!

integrans 2015.06.04. 12:43:38

Maga a rendszer korrupt, jogellenes
Tényszerűen kijelenthető és mindenkinek azonosan megérthető, bizonyítható, hogy nem volt jogszerű a rendszerváltás. Nem is jött létre a jogállam. Ennek következtében az is megérthető, hogy közjogi érvénytelenség van negyedszázada ismét, és a jelen képtelen közhelyzet nem az ok, hanem éppen hogy az érvénytelenség következménye.

Miért érvénytelen a közjogi helyzet 25 éve?

Azért mert a történelmi tények alapján igazolható/bizonyítható az, hogy a korábbi rendszer korifeusai és akik akkor mint ellenzéki szűk körök egymással a társadalom feje felett egyezkedtek, - és úgy vezették be önkényesen az akkori új jogrendet, hogy abba a magyar társadalom nem is egyezett bele. Vagyis tényszerűen megállapítható az, hogy nem is hagytuk jóvá az államirányítási joggyakorlást. Ezért, ennek a joghiátusnak következtében nem is létesült értékelhető jogviszony a társadalmi felek között. És ennél fogva jogszerűtlenek már a felhatalmazások is. - És emiatt a kezdettől fogva, és a mai napig egy a joggal visszaélő torz rendszer, színlelt jogállam regnál folyamatosan. - Jogon kívülre kerülve, és joggal visszaélően felhasználva a jogot. - Jogellenesen a társadalmakkal szemben és kárára. Ez a tapasztalható, bizonyítható tényállás.

Határozottan kijelenthető, hogy egyszerűen nincs is megalapozva a jogállamiság. Csak azért, merthogy nincs Közmegegyezés, nincs társadalmi megállapodás, és nem egyeztünk bele még a jogrend, a jogszármaztatás, a joggyakorlás feltételeibe, alkalmazásába sem. Következésképpen nem is vagyunk igazolható jogviszonyokban. Vagyis nincs meg a jogállamiság jogalapja. Minek következtében a politikai rendszer és pártjai közjogilag érvénytelenek.

Logikailag is egyértelmű az ok-okozata a közjogi érvénytelenségnek: mivel hogy amikor meg sem egyeznek az alanyok a jogalkalmazás kereteiben, garanciáiban, - és/de mégis a jog eszközével kényszerítik egymást kötelezettségek teljesítésére, - abszolút jogellenesen, - akkor nem kétséges az sem, hogy a joggal, mint eszközzel való visszaélés történik 89-90 óta folytatólagosan. -

Mindeközben nem lehet nem belátni, hogy a demokrácia és a diktatórikus joggal visszaélő jogrend alkalmazása összeegyeztethetetlen, és ezért elfogadhatatlan! És minden kétséget kizáróan az sem lehet mentség/hivatkozás, hogy korábban sem volt jogállam. (A diktatúrák sajátja a joggal mint eszközzel való visszaélés alkalmazása)

Következésképpen, nem maradt más értelmes és jogszerű lehetőségünk, minthogy megalapozottan kimondjuk a 25 éves mechanizmus közjogi érvénytelenségét, és egyúttal a tényszerű jogállamot megalapozó Közmegegyezésre, társadalmi szerződés kötésre hívjuk fel embertársainkat.

Csatlakozz te is - az "ott leszek" gombbal, - azaz legalább online állj ki a jogaidért, magadért, a helytálló emberi világ fennmaradásáért, a valóságos jogállam megteremtéséért!

Ki ha te nem, mikor ha nem most! www.facebook.com/events/307310152808180/

Secnir 2015.06.04. 13:49:51

@hczy:
"Ahogy végiggondolja az ember kedves blogg író vagyonosodását"

na, mesélj, mit tudsz, amit az ügyészség sem?

kvadrillio 2015.06.04. 17:18:41

Vuduszertartással vádolták a hungarocell Orbán-fejjel focizó Dopemant
Fan
2015.06.03. 14:40

Tagadta bűnösségét az Orbán-szobor ledöntése kapcsán garázdasággal megvádolt Pityinger László a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött elsőfokú büntetőper szerdai tárgyalásán.

A vádirat szerint 2013. szeptember 29-én az Együtt–PM és a Szolidaritás Egyesület politikai demonstrációt tartott az I. kerület Clark Ádám téren. Pityinger László, Dopeman néven ismert rapénekes a rendezvény műsorvezetőjeként a kormányt és a kormányfőt trágár stílusban, durva káromkodások közepette bíráló dalt adott elő, mely közben a Himnusz több sorát is elénekelte.
DSC 7831
Fotó: Bődey János

Amikor pedig a rendezvényen Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellből elkészített, letakart szobrát leleplezték, a szobor ledőlt, a feje letört és a vádlott elé gurult, mire Pityinger egy alkalommal belerúgott. Az ügyészség szerint a vádlott e két cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.
Tiszteletlen volt Orbán szobrával: 2 év börtön is lehet a vége

sztem is jobb lett volna felgyújtani !
TERMÉSZETESEN SOK-SOK TISZTELETTEL !r!! :)

kvadrillio 2015.06.04. 17:20:59

@kvadrillio: ....NEVETSÉGES EZ A "PER".....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LASSAN ÉSZAK-KOREAI DITÁTORKÉNT KEZD ORBÁN VISELKEDNI ! NEM VAGYUNK SEM BÁLVÁNYIMÁDÓK, SEM FÉTISIMÁDÓK...SEM SZOBORIMÁDÓK !e!!!!

Killary Fucking Clingon 2015.06.04. 19:26:57

A rektor kapja be.
Aki ebben a hadseregben tiszt volt, azzal komoly bajok vannak.. Sikeres ügyvéd meg nem lesz valakiből csak úgy a hadsereg után. Ma Magyarországon a kapcsolat = korrupció. Valószínűleg tehetségtelen emberekre bízták a nyomozást. Ha egyszer Isten igazából szabad kezet kapna egy ügyész, egy tisztességes ügyész ebben az országban, akkor hullanának a fejek egy két éven át egyfolytában. Katonák, rendőrök,bírók,közhivatalnokok etc etc. Senkinek nem tűnt föl a Sukoró ügyben hogy valahol,valamilyen hivatalban, valaki aláírt egy olyan papírt, szerződést, ami megengedte azt hogy idegen állam ( USA )választott bírósága dönthessen vitás ügyben a sukorói területekről?????? A Magyar Köztársaság területéről való döntést valaki aláírja egy hivatalban???? Hát milyen országban élünk???? Miért nem felel? Ki volt az? Miért nem tette föl ezt a kérdést a média???Mr Fapál..én eldöntöttem magamban a kérdést, leülhet. Ha rajtam áll , akár éveket is.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2015.06.04. 21:12:07

Szívem szakad meg a Gyurcsanyista tolvajok miatt.

Szegény szerencsétlen Hagyó, Hunvald, meg Fapál..

Képzeljétek mind mind ártatlan.
A több milliárdos kár amit okoztak nem az ő hibájuk.
A Nokiásdobozok, meg a többi nincs is.

Itt a többi ártatlan, akiket épp most engedtek el szabadon:
index.hu/gazdasag/2015/06/04/eclipse/

Több milliárdos stikli, aztán semmi következmény.
Sajnos az egykori komcsi ügynökök befolyása ma is megvan az igazságszolgáltatásban.

De hogy a puszta tény miatt, hogy a rohadék állampárti káderek lopás után felmentést kapnak, majd itt sajnáltatják magukat...
Hányingar.

kissiú 2015.06.04. 23:05:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
" a rohadék állampárti káderek lopás után felmentést kapnak"

Ne mondd, csak nem felmentették Rogántonyót?

Measurer 2015.06.04. 23:14:57

Mindenképpen szükség volna az ügyészség munkájának nyilvánosság általi ellenőrizhetővé tételére. Valahogy úgy, ahogy ez pl. a luzerni államügyészség honlapjáról kivehető.
staatsanwaltschaft.lu.ch/

Ez az ügyészség pozicióját is erősitené, hiszen az őket érő politikai nyomás csökkenne. Persze helyébe lépne a társadalmi ellenőrzés.

Makkasz 2015.06.05. 05:07:04

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Az a helyzet, hogy akar korruptak voltak akar nem, nem szuletnek elmarasztalo iteletek fidesz minden szandeka ellenere. Sot, felmentik a vegzalt gyanusitottakat.

Azert orbanek tobbezer milliardos lopasahoz kepest emezek kismiskak voltak (raadasul egyenekrol az hogy egy part vagy kormany korrupt, nem lehet semmit tudni mig nem bizonitott).
Tudnod kell azt is 2006-2008 kozott a korrupcios penz harmadat kapta a fidesz, 2008-2010 kozott felet. 2010tol ertelemszeruen 100%-at.
Tehat mielott okadod a mocskot, ebredj fel. A fidesz kormanynal korruptabb, szemetebb kormanya meg nem volt az orszagnak. 3700 milliardbol ellophato korrupcios penzert eladtak az orszagot az oroszoknak. Hazaarulo szemetladak.

Makkasz 2015.06.05. 05:08:18

Sajnalom hogy ez megtortenhet Magyarorszagon.

Sandor Szigeti 2015.06.05. 06:56:14

@Makkasz: Csak eddig volt ennyi. Most már 10 ezer milliárd a cél.

John Doe3 2015.06.05. 09:23:40

@hczy: Szövegértés! Itt az egyetlen terhelő vallomás megtevője ("koronatanú") volt korlátozottan beszámítható, nem pedig a terhelt. De ha ellened indítanak eljárást hasonló esetben, akkor az nyilván rendben van...

kvadrillio 2015.06.05. 09:39:18

Washington rakétákat telepítene Európába?
Az amerikai kormány egy sor agresszív intézkedést mérlegel amiatt, hogy Oroszország állítólag „megsértette” a hidegháború idején megkötött egyik nukleáris megállapodásukat. Egyebek között azt mérlegeli, hogy rakétákat telepítsen az európai szárazföldre, amelyek „megelőző csapást mérhetnének” orosz fegyverekre - írta csütörtökön az AP amerikai hírügynökség Pentagon-tisztségviselők korábbi kongresszusi meghallgatására hivatkozva......

"megelőző csapást..."...JAHHHHH,...ÉS AZ OROSZOK EZT ERŐSEN UV-SZŰRŐS NAPSZEMÜVEGEN KERESZTÜL NÉZNÉK MI ???????? :o))))))))))))

...nem szólva arról, hogy mindez a fejünk fölött bonyolódna, amíg ránk nem esne....:O)))
vicces dolgok ezek.....

hczy 2015.06.05. 09:58:39

@John Doe3:Igen, szövegértés...., bizony...
fussál neki mégegyszer, hátha......
Tehát: mint a tárca egyik vezetőjének ugyan miért csak akkor tünt fel a beszámíthatóság egy tábornok esetében, mikor róla mesélgetett....
Előtte miért nem?

John Doe3 2015.06.05. 11:12:20

@hczy: A fagyi visszanyalt. "Az elmeszakértők szerint O. János a nyomozati szakban korlátozott beszámítási képessége birtokában tett vallomást." De szerintem ez nem illik a prekoncepciódba, azért nem vetted figyelembe. Ja és ha megvilágosítanál: hol áll az leírva, hogy " a tárca egyik vezetőjének feltűnt"? Az a szakvéleményben áll, amit szakértő állapított meg. A terhelnek nemcsak hogy nem kötelessége (amit pedig te felrósz most neki), hanem joga sincs ilyen megállapítást tenni.

alte trottel 2015.07.08. 11:47:31

@hczy:
Szóval te okosabb vagy mint Polt úr és a komplett ügyészség? Hát miért nem jelentkezel náluk és segítesz ezeket a borzasztó ügyeket megnyugtatóan rendezni?
süti beállítások módosítása